upload-series

Upload подновен за четвърти и последен сезон

Историята на Нейтън ще завърши скоро.

Роби Амел се представи много добре с оглавяването на сериала „Ъплоуд“ по Amazon Prime. Първи сезон тръгна много силно, след това позагуби пара, но все пак остана един от най-добрите сериали по стрийминг платформите.

В трети сезон Нейтън (Роби Амел) на практика се клонира – едното му копие остана да живее в ъплоуднатия свят, а другото – в реалния. В последния епизод обаче нещата изведнъж се обърнаха на много зле и единият Нейтън вече не съществува – кой от двамата, предстои тепърва да разберем в следващ сезон. Естествено, въпросът е важен най-вече за Нора и Ингрид – всяка от тях беше хванала по един клонинг и ще остане съкрушена, ако точно нейният е убитият.

Слава богу, такъв ще има, но той ще бъде последен. За щастие, точно такъв е бил и първоначалният план на създателя на сериала Грег Даниелс. Той е предвиждал да разкаже историята в точно 4 сезона.

Извън разрешаването на вълнуващия клифхенгър от края на трети сезон, в четвърти ще очакваме също и изкуствения интелект на Лейквю най-накрая да придобие съзнание, както и някакъв щастлив финал за второстепенните герои като Люк и Алиша.

Не е обявена премиерна дата за сезона, но ако се съди по това кога са излизали предните, вероятно ще го видим в началото на 2025 година.

Бутон за зареждане на YouTube видео