drone

Ужас! Дрон!

Трейлър за хорър-комедията The Drone.

Страх ли ви е от дроновете понякога? Не? Ами ако перките му ви прережат гърлото (или някоя друга ваша част, която обичате)? Ами ако камерата му се включи и ви заснеме в неподходящ момент? Ами ако изведнъж той развие изкуствен интелект и започне да ви тормози? Добре, може би звучи прекалено абсурдно, но това не пречи тази идея да вдъхнови цял филм. За щастие, не такъв, който да се взима особено насериозно. Вижте трейлъра за „Дронът“:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Първата половина на трейлъра е запълнена със сток-кадри, а втората – с долнопробно заснети такива, но като цяло усилието на режисьора Джордан Рубин (“Зомбобри“) може да се окаже интересно за гледане. Досега не е правен (или поне не знаем за такъв случай) филм за полудял дрон, въпреки че малките машинки вече са обичайна част от градския пейзаж. Много от кадрите са и еротични, така че дори сюжетът да ви отегчава, поне ще има с какво да оплакнете око.

Интересното е, че продуцент на филма е руска компания, ръководена от Тимур Бекмамбетов (“Ейбрахам Линкълн: Ловец на вампири“). Въпреки това, очевидно се цели в международна публика.

От трейлъра не става ясно кога е премиерата, но според обещанието The Drone ще се „приземи“ скоро!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата