1 коментар
the last of us

Верен с оригинала първи трейлър на The Last of Us

Педро Паскал и Бела Рамзи играят в дългоочакваната адаптация.

Отдавна чакаме да видим адаптацията на пост-апокалиптичната видео игра The Last of Us по HBO. Сериалът се разработва от няколко години, а днес излезе първият му трейлър. Феновете изглеждат доволни, тъй като той изглежда доста близък с атмосферата и персонажите от оригинала. Незапознатите с него пък са доволни, че ги очаква нов интересен сериал с двама от любимите им актьори.

https://www.youtube.com/watch?v=rBRRDpQ0yc0

Педро Паскал („Мандалорианецът“) играе главната роля на Джоел – контрабандист, нает да достави Ели (в главната роля – Бела Рамзи, която от раз стана известна с образа на Лиана Мормонт от „Игра на тронове“) – тийнейджърка, която има имунитет срещу мозъчната инфекция, опустошила света. В сериала ще видим още Габриел Луна, Мърл Дендридж, Джефри Пиърс, Ана Торв, Нико Паркър, Мъри Бартлет, Ник Оферман и Сторм Рийд.

Стилистиката на трейлъра очевадно заимства и от друг успешен пост-апокалиптичен франчайз – „Живите мъртви“. В случая обаче не се сърдим – жанровете са близки и зрители трябва да се привличат по всякакви начини. Ако се съди по първите реакции на трейлъра обаче, няма да са необходими такива евтини трикове, тъй като сериалът изглежда качествен и явно няма да се отклонява особено от обичаната заради сюжета и кинематографията си игра.

Не е обявена точна премиерна дата, чакаме „Последния от нас“ по някое време догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата