2 коментара
The-Witcher-Netflix-Banner-Header

Вещерът не харесва неутралитета

Трейлър за трети сезон на The Witcher.

В света на Вещера мирът е преходен и вечно някоя война дебне на хоризонта. В обстановка на конфликт между доброто и злото, на неутралността не се гледа с добро око – тя може привидно да запазва нечий живот временно, но пък прави неутралния преследван от всички и изключва възможността да заемеш правилната страна. Именно на това набляга първата част от новия трейлър за трети сезон. Гералт, Йенефер, Сири и Лютичето се завръщат за още приключения, като за разлика от предните сезони изглежда, че ще прекарат доста време заедно. Уви, ще им е за последно в този външен вид, защото от четвърти сезон Хенри Кавил вече няма да заема главната роля, а ще го наследи Лиъм Хемсуърт – нещо, което вероятно ще откаже много от феновете. Дотогава обаче има още време и трейлърът все пак предполага достатъчно хубави моменти, заради които да не спираме все още гледането на сериала:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сири отново е в центъра на събитията и всички я искат за себе си. Гералт обаче не я оставя, а и тя самата вече е добре обучена и достатъчно способна да се защитава сама. Въпреки това тя има още много да учи – трети сезон ще я отведе в Аретуза, където да опознае магическите си сили.

Трети сезон на „Вещерът“ ще бъде разделен на две части. На 29 юни излиза първата половина, а на 27 юли – втората – както обикновено, по Netflix. Все още не е сигурно колко точно епизода на коя дата ще бъдат излъчени – може епизодите да останат с еднаква продължителност и да се разделят 4 в началото и 4 след това, а може и да се планира нещо по-неравномерно тип „Странни неща“ миналата година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата