6 коментара
jurassic world

Време е за модерни динозаври!

Трейлър на „Джурасик свят“!

22 години след култовото си начало „Джурасик парк“ отново отваря врати. Този път обаче филмът се казва „Джурасик свят“ и прочутият парк изглежда доста по-вълнуващ и модерен в рестарта на поредицата. В този филм той е високотехнологичен суперлуксозен курорт край Коста Рика, в който хилядите посетители влизат в контакт с живи праисторически същества, а учените си играят с гените им и пресъздават не просто умрели преди хиляди години същества, но и напълно нови такива!

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, така и не виждаме как изглежда въпросният „нов“ динозавър, но показаните кадри са наистина добри. Виждаме един много по-детайлен и луксозен Джурасик парк, отколкото в предишните части. Стивън Спилбърг е изпълнителен продуцент, личи си, че бюджетът е голям, така че талантът зад кадър явно не търси просто бърза далавера с този филм.

От друга страна, запазваме си и правото на съмнение – едва ли ще видим нещо кой знае колко оригинално в този филм, а и не се знае дали „стилът“ няма да е над „съдържанието“.

В главните роли са Брайс Далас Хауръд („Спайдърмен 3“, „Здрач: Затъмнение“) и Крис Прат („Пазители на галактиката“). Сценарист е Майкъл Крайтън („Спешно отделение“), който е сред създателите на първите три филма от поредицата заедно със Спилбърг.

Jurassic World идва в кината на 12 юни 2015 г. на 3D и IMAX 3D.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата