1 коментар
isntitromantic

Всеки може да попадне в романтична комедия

Ребел Уилсън попада в алтернативен свят, където всички красиви мъже, начело с Лиъм Хемсуърт, я свалят. Вижте трейлъра!

В първия трейлър към предстоящия филм „Не е ли романтично“ Ребел Уилсън („Перфектният ритъм“) играе архитектката Натали. Тя не е красива и вече не вярва в любовта, но един ден си удря главата и се събужда в романтична комедия. Дали обаче филм с рейтинг PG-13 (позволен и за тийнейджъри) е идеалното място за намиране на истинската любов?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Освен Ребел Уилсън, в актьорския състав виждаме Лиъм Хемсуърт („Игрите на глада“), Адам Девин („Перфектният ритъм“) и Приянка Чопра („Куантико“).

Архитектката от Ню Йорк Натали работи здраво, за да я забележат, но е по-вероятно да я накарат да носи кафе и понички, отколкото да й дадат да проектира следващия небостъргач. На всичкото отгоре, животът я е научил да не очаква любов и да бъде цинична. Един ден обаче, когато крадец се опитва да я обере, тя си удря главата и изпада в безсъзнание. Събужда се в значително по-добър свят, който представлява романтична комедия, и то със самата нея в главната роля. Там тя бързо си намира сваляч, най-добър приятел гей, йога инструкторка и причини да пее и танцува, като така се реализира всяко жанрово клише.

Премиерата на Isn’t It Romantic ще е на 14 февруари, таман за Свети Валентин.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата