1 коментар
Warrior-Nun-TV-Show-Poster

Warrior Nun ще завърши с 3 филма

Феновете на спрения сериал на Netflix се пребориха за завършек.

През последните години Netflix станаха по-безмилостни към сериалите си и от американските ефирни телевизии в началото на века. Нови продукции се бълват на килограм, но много малко от тях доживяват повече от 1-2 сезона.

Warrior Nun беше един от по-хитовите сериали на стрийминг платформата и изкара цели 2 сезона, но след това беше спрян въпреки отворения си край. Феновете разбираемо се ядосаха, организираха кампания и… се поздравиха с успех! През юни беше обявено, че финал все пак ще има, а сега стана ясно в каква форма ще е той – трилогия от филми.

Новината беше обявена от изпълнителния продуцент и главен сценарист на „Монахинята-войн“ Дийн Инглиш.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В изявлението си Инглиш обявява и още по-вълнуващи планове – той иска да направи цяла вселена от сериала с още филми и сериали, но тепърва предстои да видим дали някой от тях ще се реализира. Важното е, че с трите филма сериалът ще получи достоен завършек.

Поради стачката на актьори и сценаристи в Холивуд не се знае кога изобщо ще започне работата по трилогията, както и кога (и дори къде) ще бъде премиерата. Засега обаче феновете на бойните монахини с различни магически и свръхестествени способности имат достатъчно поводи за радост.

Със сигурност ще мине поне година докато видим нещо, може би и две. Дотогава нека си припомним една от хубавите реклами на сериала.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата