1 коментар
wednesday-addams-hand

Wednesday получава втория си сезон

Netflix най-накрая подновява големия си хит.

Тази новина не е изненада за никого. След като сериала Wednesday за дъщерята от семейство Адамс стана най-хитовият сериал на Netflix за годината, съревновавайки се наравно, а в някои категории дори побеждавайки Stranger Things, стрийминг платформата най-накрая обяви официално, че му поръчва втори сезон.

За да направи новината по-интересна, Netflix пуснаха и клипче с Джена Ортега, в което много добре обосновават решението си и дават възможност за малко по-емоционално и фенско обявяване на подновяването.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сериалът наистина успя бързо да си създаде орди от фенове по цял свят и поръчката на още епизоди им идва като заслужена награда. Тя има и още по-голямо значение при броя на спрени сериали по Netflix, който не е никак малък.

Впрочем, част от феновете ще третират втори сезон като възможност за задълбочаване на връзката между Сряда и Инид. На Запад има много хора, които искат двете героини да влязат в романтична връзка.

Други сюжетни линии за втори сезон вече са загатнати от края на първи. Сряда получи съобщение от неизвестен подател, което я уведомява, че я „гледат“. Вероятно преследвачът й ще бъде новият злодей. Училището в Невърмур пък вероятно ще има някой интересен нов директор предвид кончината на предишния такъв. Има шанс и за повече сцени със семейството, като може би Мортиша ще понаучи дъщеря си на това-онова относно виденията. Тук обаче отиваме вече в територията на спекулациите.

Няма премиерна дата за втори сезон – тъй като новината е сравнително прясна и за екипа на сериала, вероятно те още не са свършили нищо съществено по новите епизоди. Продукциите от този тип обикновено отнемат повече време, така че ще чакаме най-малкото до края на годината, а вероятно и до следващата за още серии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата