3 коментара
for all mankind man moon usa

За цялото човечество на Марс

Тийзър обявява основната тема и премиерната дата за трети сезон на For All Mankind.

For All Mankind се оказа доста качествен сериал. Не че сме имали особени причини да се съмняваме, след като в него е намесен Рон Мур – човекът, съживил „Бойна звезда Галактика“ в началото на века. Докато първи сезон имаше известни слабости, втори отбеляза значително подобрение!

По традиция, историята в трети сезон ще прескочи отново в друго десетилетие от алтернативната вселена, в която Русия първа стъпва на Луната – 90-те години. САЩ явно остават амбицирани да спечелят космическата война и пращат хора на Марс. Вероятно цената за това обаче ще бъде висока.

Всичко това научаваме от краткия тийзър за следващите епизоди от сериала. Макар и само с два кадъра в него, разбираме основната концепция, както и премиерната дата – „За цялото човечество“ продължава на 10 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тъй като втори сезон беше забавен заради пандемията и феновете почакаха доста до премиерата му, Apple TV+ се постараха да побързат и заснеха трети още докато течеше втори. Не че юни месец е много скоро след последните епизоди, но поне виждаме, че екипът се стреми да следва стандартен график.

Майкъл Дорман и Сара Джоунс няма да се завърнат в ролите си от предишните два сезона – все пак историята се развива над 20 години след събитията от първата им поява. За сметка на това ще имаме нови попълнения към актьорския състав като Еди Гатеги и Дев Асея.

Надяваме се трети сезон да продължи тренда на подобрение и се радваме, че алтернативната история ще се осмели да отиде по-напред в космическите подвизи от нашата. Повтаряме – премиерата е на 10 юни по Apple TV+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата