1 коментар
Channel-Zero-S4

Започна четвърти сезон на Channel Zero

Channel Zero: Dream Door набляга на истинския хорър и въпроса за доверието между влюбените, които не се познават чак толкова добре.

Един сериал, който минава сравнително незабелязано от критици и зрители (дори е трудно да се издири по торентите) вече е готов с четвъртия си сезон. В хелоуинската седмица Syfy излъчва по една от шестте серии на Channel Zero: Dream Door всяка вечер, с големия финал на 31 октомври. Първият епизод вече е налице.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Канал нула“ е антология по примера на American Horror Story, в която всеки сезон разказва различна история с различни герои (но, за разлика от „Зловеща семейна история“, тук те наистина не са свързани – засега), като сюжетът е адаптация на крийпипаста (хорър разказ от сайта creepypasta.com). Четвърти сезон е посветен на „Вратата от сънищата“, като автор на тази крийпипаста е Шарлот Байуотър.

Сезонът ще разкаже за младоженците Джилиан и Том, които не са си разкрили всички свои тайни един на друг преди да се оженят. Когато те откриват странна и мистериозна врата в мазето си, тези тайни започват да застрашават връзката им – и живота им.

Шестте епизода ще излизат по един на вечер до 31 октомври (1 ноември сутринта наше време).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата