Weird-City

Заповядайте в Странния град

Трейлър за сериала-антология Weird City.

Джордан Пийл може да е известен предимно с Get Out, но ще е погрешно да кажем, че се интересува само от темите на расизма или че работи само за киното. Той подготвя нова версия на „Зоната на здрача“, както и сериал за Amazon. Сега ще го видим с първия му сериал – Weird City.

Сюжетът се развива в недалечното бъдеще, когато се появява Уиърд сити (Странния град). Основният му отличителен белег е дебелото разделение между бедни и богати в него. Но ако се вгледаме в обитателите му ще видим, че те са странни в която и половина да се намират. Любопитното е, че сериалът ще бъде антология – всеки епизод ще бъде с различни герои и истории, обединени единствено от града. Също така, ако си представяте драматични антиутопии в стила на „Игрите на глада“, спрете – тук ще има много комедийни елементи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, трейлърът не ни убеждава в силата на комедийната част, но пък ни показва друго предимство – доста добрия актьорски състав. От тийн-идоли като Дилън О`Браян през нишови звезди като Лаверн Кокс до живи легенди като Ед О`Нийл и Марк Хамил.

Премиерата ще бъде на 13 февруари в платформата на YouTube Premium. Засега услугата е платена и не е достъпна в България, но се очаква в бъдеще продукциите й да станат безплатни и достъпни дори за нас.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата