1 коментар
fallout tv series

Зашеметяващ трейлър за Fallout

Първи кадри от адаптацията на играта в сериал за Amazon Prime.

Отдавна следим новините покрай адаптацията на култовата поредица игри Fallout, по която работи така нареченият малък Нолан, но не казваме нищо, защото практиката ни е научила, че докато не видим трейлър, по-добре да си мълчим. Е, трейлърът излезе днес и изглежда супер. Набляга не толкова на сюжет, колкото на кадри и пейзажи от лудия свят, образуван след ядрения апокалипсис.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Отзивите от феновете на игрите са силно позитивни и сме съгласни с тях – на този етап трейлърът показва точно това, което очакваме да видим, по начина, който очакваме да видим. През очите на поредния трезорен обитател, който тръгва да опознава външния свят, виждаме купища познати чудовища и елементчета от игрите. Сюжетът няма да е обвързан с нито една игра, но ще се развива в същата вселена, така че кой знае – тук-таме из епизодите може би ще видим и препратчици към някое познато заглавие.

Описанието на видеото гласи следното: „По една от най-великите поредици видео игри на всички времена, Fallout разказва за имащите и нямащите в свят, където не е останало нищо за имане. 200 години след апокалипсиса, нежните обитатели на луксозните ядрени убежища са принудени да се върнат към облъчения с радиация ад, оставен от предците им – и са шокирани да открият изключително сложна, странна и изпълнена с много насилие вселена, която ги очаква.

Изпълнителни продуценти са Джонатан Нолан и Лиса Джой, които направиха „Западен свят“ и „Периферни тела“, така че можем да очакваме и някоя мистерийка от тях, вплетена измежду приключенията на главната героиня из пустинята.

Премиерата е на 12 април по Amazon Prime.