vsichki nashi vcherashni dni ttt

Затвор, любов и пътуване във времето

Излезе „Всички наши вчерашни дни“ от Кристин Теръл и ИК „Егмонт България“.

Изображение с име: vsichki nashi vcherashni dni cccВчера по книжарниците излезе романът „Всички наши вчерашни дни“. Той е дебют за авторката Кристин Теръл, но такъв, който е много високо оценен от критиците и за чиято екранизация правата вече са закупени.

Ем е затворник в строго охранявана военна база и единственото нещо, което я успокоява, е гласът на Фин от съседната килия. Доктора ще ги държи в плен, докато не му разкрият каквото иска да знае. Но проблемът е, че то още не се е случило.

Ем и Фин имат общо минало, но не и бъдеще, ако не успят да се измъкнат. Настоящето е мъчение – разделени и измъчвани от Доктора, който е безмилостен в търсенето на отговори. Няма как да се върнат към това, което са били, и към света, който познават. Но тогава Ем намира в килията си бележка, която променя всичко. Тя е от бъдещото й Аз и съдържа няколко прости и съвсем ясни инструкции. Ем трябва да се върне назад във времето, за да промени бъдещето. И по-лошо – да издири и убие човек, когото обича, за да предотврати ужасяваща трагедия.

Преди да се отдаде на литературната кариера, Кристин Теръл работи като театрален мениджър. Израства в Тексас и завършва драматични изкуства в колежа Vassar. Пътува отвъд Океана, за да добие магистърска степен от престижния Шекспиров институт в Университета в Бирмингам. Понастоящем живее във Вашингтон, САЩ, където преподава творческо писане на деца и тийнейджъри.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата