Print

Завръщане в къщата на тайните

Излезе „Битката на зверовете“, втора част от поредицата „Къщата на тайните“ от Крис Кълъмбъс и Нед Визини, изд. „Сиела“.

PrintПо-малките фенове на фентъзи жанра са поканени за ново приключение в „Къщата на тайните“ от Крис Кълъмбъс (сценарист на „Сам вкъщи“ и „Г-жа Даутфайър“, режисьор на „Хари Потър“) и Нед Визини. „Битката на зверовете“ вече е на пазара и продължава историята от първата книга.

След последното приключение на Брендан, Кордилия и Елинор Уокър животът на семейството в тайнствената къща на Кристоф значително се е подобрил. Семейството е забогатяло, а Ветрената Вещица е заточена надалеч. Но никой член на семейство Уокър няма да бъде в безопасност, докато тя не бъде открита.

Когато вещицата е призована в Сан Франциско, това отпраща тримата Уокър на опасно и заплетено пътешествие през коварната библиотека на Денвър Кристоф. Брендан, Кордилия и Елинор пътуват от Древен Рим през Втората световна война, чак до Тибет – изпитание, като никое друго преди. Ветрената Вещица и Денвър Кристоф ги дебнат на всеки ъгъл, а напрежението помежду им им играе неприятни шеги. Гонени от римски гладиатори, нацисти киборги и паяци тъкачи, тримата Уокър отново поемат на мисия да спасят света… и семейството!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата