ubiec na geroi t

Злодей ли е убиецът на героите?

Излезе романът „Убиец на герои“ от Делиян Маринов, изд. „Монт“.

Изображение с име: ubiec na geroi ccБългарският автор Делиян Маринов е готов със следващото си творение – самостоятелният роман „Убиец на герои“, чийто сюжет се развива във вселената на дебютната му книга – „Последното измерение“. Преди да бъде публикувана, благодарение на издателска къща „Монт“, творбата е един от финалистите на конкурса за фентъзи роман на MBG Books. Авторската корица е дело на художника Антон Атанасов, а в книгата са поместени и илюстрации от други родни творци, свързани със сюжета.

Войната е приключила и изглежда за Кралството предстоят дни на триумф и благоденствие. От самата му му сърцевина обаче се пробужда нова заплаха, която е на път да унищожи временния мир.

Една изтерзана душа се надига, за да получи възмездие за потъпканите си мечти и да наложи своето правосъдие. Настъпило е времето, в което малкият човек ще освободи съзнанието си от страховете и наложените норми. Време на хаос и разруха, които ще прочистят света от всички фалшиви идоли и илюзии…

„Убиец на герои“ е самостоятелен фентъзи роман, излизащ от рамките жанра, съчетавайки в себе си елементи от хоръра, трилъра и криминалната литература. Подходящ за всички почитатели на книгите с дълбоки и силни социални послания. Макар и развиващо се в измислен свят, действието препраща читателите към реалността и отваря безброй екзистенциални въпроси, обвързани с човешките взаимоотношения и персоналният път, който всеки извървява между мрака, светлината и самоосъзнаването.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата