1 коментар
a-series-of-unfortunate-events-t

Злополучията са още по-лоши във втория сезон на поредицата

Нов забавен и зловещ трейлър за втори сезон на A Series of Unfortunate Events.

Има ли тук фенове на Лемъни Сникет и неговата „Поредица от злополучия“? А на телевизионната адаптация на детските романи от Netflix? Първият по-пълен трейлър към втори сезон е и най-добрата реклама, която сериалът е получавал досега. Нийл Патрик Харис искрено се кефи на злия си герой, а за малолетните протагонисти нещата изглежда ще стават все по-зле.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както вече знаем, сериалът плътно следва книгите и ги адаптира доста близо до оригиналното съдържание (макар и с някои изненади тук-таме). Той вече е подновен и за трети сезон, който ще бъде неговият последен – тогава ще свършат творбите на Лемъни Сникет, а сценаристите тук нямат намерение да разтягат излишни локуми само за да изкарат повече пари.

Ще продължат да се появяват звезди в гостуващи роли, като тази година ще видим Нейтън Филиън („Файърфлай“), Тони Хейл („Развитие в застой“), Сара Рю („Кости“), Люси Пънч и Роджър Барт. Пънч ще играе гаджето на граф Олаф, важен вторичен злодей от книгите.

A Series of Unfortunate Events вече е правена на филм, и то с Джим Кери и Мерил Стрийп, но той е бил финансов провал. Сериалът е далеч по-успешен и гледан от потребителите на Нетфликс. Втори сезон излиза на 30 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата