Филмови трейлъри

„Аквамен“, „Смъртоносни машини“, „Повелител“, „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ разкриват нови кадри.

В момента в Ню Йорк тече вторият най-важен комик-кон в света и трейлърите от събитието вече валят. Вместо да чакаме края на събитието и да правим сборна статия, ще пуснем всичко до момента, заедно с няколко трейлъра, които излязоха през седмицата, но умишлено ги пропуснахме.

Започваме с най-благодатния материал – „Аквамен“ пусна трейлър от цели 5 минути! В него виждаме много от красотите на филма, включително дълги екшън сцени с продължителни кадри, които изискват доста усилия и майсторство. Дали ще има смислен сюжет или не, все още е рано да се каже, но зрелищата ще бъдат достатъчно. DC и Warner Bros се нуждаят от още един хубав филм след „Жената чудо“, за да оправдаят своята комиксова вселена и засега изглежда, че Джеймс Уан може и да се справи с отговорната задача. Премиерата на Aquaman е на 21 декември.

Продължаваме с друг страхотен нов трейлър, този на „Смъртоносни машини“, стиймпънк блокбъстъра (поне потенциален такъв) на Питър Джаксън. Новата реклама залага на произхода и личната драма на главната героиня, но показва и повече от огромния Лондон на колела. Хюго Уийвинг и неговият персонаж не са толкова на фокус, но ние отдавна знаем, че той може да играе злодеи. Който е чел книжната поредица на Филип Рийв вероятно знае какво вижда в тези кадри, останалите ще трябва или да се сдобием с книгите, или да почакаме до 14 декември, когато е премиерата на филмовата адаптация.

Така и не разбрахме дали Overlord на Джей Джей Ейбрамс е трябвало да бъде част от поредицата Cloverfield или не, но така или иначе той скоро ще излезе като самостоятелен филм. И за него вече сме ви показвали трейлър, този е нов. Става дума за войници от втората световна война, които попадат на ужасяващ експеримент, превръщащ хора в зомбита. Още не е сигурно дали и кога „Повелител“ ще има премиера в България, в САЩ ще излезе на 9 ноември. Много се надяваме и тук някой да му даде шанс.

За финал – анимация посветена на герой, за когото не сте чували отдавна – Спайдър-мен! Ако сте от тези фенове на Марвелския супергерой, които са чели комиксите, гледали са всички филми и сериали и пак не им е достатъчно, този филм е за вас. Изобилие от Хора-паяци от най-различни вселени, които ще се борят със заплаха, надвиснала над цялото сътворение. Ще има официална премиера и в българските кина – на 14 февруари, под името „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Гледала съм я само по снимки в клюкарските сайтове. Това не е жена, а митично същество – харпия, или черна вдовица в човешка форма. Който има някаква по-трайна връзка с нея, съжалява.

Петър Атанасов

Къде си я гледала, та чак те дразни? Аз даже трябваше да я проверя коя е, като я написа. Ако не беше Аквамен, нямаше и да съм я чувал.

Петя Ивайлова

Надявам се, всички филми на Амбър Хърд да са провал. Впрочем, и на мен ми втръснаха супергеройските.