cinema lights 2

Хорър трейлъри

Вижте нови кадри от Scary Stories to Tell in the Dark, Annabelle, Child’s Play.

Отдавна не са се натрупвали повечко едножанрови трейлъри в кратък период, така че сега е идеалната възможност за поредната сборна статия.

Започваме със „Страшни истории за разказване в тъмното“, написан и продуциран от Гийермо дел Торо. Адаптация на сборник с кратки хорър разкази, филмът разказва за група тийнейджъри от 1968 година, които отключват голямо зло… Премиерата в САЩ е на 9 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Анабел 3“ изглежда като „Заклинанието 3“. Може зловещата кукла да е в заглавието, но тя далеч няма да е единственото, което ще притесни група млади момичета, имали неблагоразумието да си играят със свръхестественото зло. Премиерата в България е на 28 юни.

И една забележка – отделно ще си има и „Заклинанието 3“. Още няма трейлър за него, но то ще излезе на 13 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал, един клип от предстоящия римейк на „Детска игра“. Първоначално феновете бяха негативно настроени към него, защото оригиналният създател Дон Манчини все още продължава неговата си поредица, предстои му да я развие в сериал за телевизия Syfy. Но с Марк Хамил като гласа на Чъки и Одри Плаза в една от главните роли за римейка, Child’s Play изглежда все по-интересен. Премиерата му е на 21 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата