cinema

Трейлъри за Gemini Man, Ad Astra, Scary Stories

„Близнакът“, „Към звездите“, „Страшни истории за разказване в тъмното“ с трейлъри.

Признаваме един грях – долните три трейлъра са излезли още във втората половина на месец юли, но ние стигаме чак сега до тях. По-добре късно, отколкото никога, нали? Нека видим какво ни предлагат трите филма.

Започваме с „Близнакът“ на Уил Смит. Звездата влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който става мишена на мистериозен млад таен агент – негово собствено копие. Образът на 23-годишния Младши е изцяло дигитално създаден на 100% от актьорското изпълнение на Смит. Музиката към трейлъра пък е на Джейдън Смит, сина на Уил, който се опита и се провали в актьорското поприще в „След Земята“. Премиерата на Gemini Man е на 11 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Заглавието на „Към звездите“ е малко двусмислено – от една страна е ясно, че става дума за филм, чийто сюжет се развива в космоса, а от друга – актьорският състав е пълен със звезди – Брад Пит, Томи Лий Джоунс, Рут Нега, Лив Тайлър и Доналд Съдърланд. Космонавтът Рой Макбрайд се отправя на пътешествие към края на Слънчевата система, за да открие изчезналия си баща и да разкрие мистерия, която заплашва оцеляването на човечеството. Трейлърът е доста по-вдъхновяващ от предишния, вижте го. Премиерата е на 20 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с хорър филм, за който неведнъж сме ви показвали трейлъри, въпреки че явно няма да минава по българските кина – Scary Stories to Tell in the Dark на Гийермо дел Торо. Годината е 1968 и в Америка назрява промяна… Но градчето Мил Вали е откъснато от събитията в градовете. Там от поколения тегне сянката на семейство Белоус. В тяхното имение на края на града Сара, младо момиче с ужасни тайни, превръща измъчения си живот в поредица страшни истории, написани в книга, която съществува отвъд времето… Истории, които стават твърде истински за група тийнейджъри, които попадат на дома й. Премиерата в САЩ е този петък.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата