dnd koi spe4eli

Кой спечели с „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“

Филмът „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ вече е по кината, IMAX и 4DX. Вижте кой спечели свързаните с него награди.

Чувате ли грохота? Това е звукът от пристигането на най-грандиозното киноприключение на сезона. От днес, 24 март, ще можем да се потопим в изпълнения с вълнуващи митове, невероятни магически същества и героични битки уникален свят на легендарната настолна игра Dungeons & Dragons, който оживява в кината с епичната продукция „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“.

В „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ изпеченият разбойник и бард Едгин и неговият партньор – варварката Холга се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени. Едгин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж, който също така е отвлякъл дъщеря му Кира. Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозен съветник Софина и за да успее да я спаси, Едгин ще има нужда от стабилна помощ. Към него и Холга се присъединяват младият магьосник Саймън, паладинът Зенк и друидът Дорик, но ще им стигнат ли силите? Защото докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото отгоре, самите те са отприщили.

Киноприключението „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ е вече в кината, IMAX и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

 

Изображение с име: nagradi dd

Играта приключи! Победителите са:

  • Христо Банов печели халба за бира
  • Моника Пеевска печели чанта
  • Сава Савов печели форма за лед.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е от 24-31 март 2023 г.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени, са:

  • 1 х оригинална форма за лед от филма

  • 1 х оригинална чанта от филма

  • 1 х оригинална халба за бира от филма

Всяка награда ще отиде при един печеливш (трима печеливши общо).

7.1. Наградата не може да бъде заменяна срещу левовата й или каквато и да е друга равностойност, както и за друга награда от настоящия филм, или което и да е друго филмово заглавие, дистрибутирано от „Форум Филм България“ ЕООД. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница на 1 април 2023 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат имената на човека, който да получи наградата, и неговите адрес и телефон.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

11. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата