2 коментара
IJ5 1400x420 vSci-Fi(rev)

Кой спечели с Индиана Джоунс?

„Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ вече е по кината. Ето кой спечели двоен кинобилет за филма!

Този юни една легенда се завръща. Лятото ще е повече от приключенско с „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“.

Действието се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Индиана Джоунс (Харисън Форд) е разтревожен, защото Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Фийби Уолър-Бридж).

Ако искате да гледате „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ – той вече е в кината. Имате обаче шанс и да го гледате с награда от нашата игра. Трябва само да отговорите вярно на въпроса по-долу и да попълните данните си, за да участвате в тегленето. Два двойни кинобилета ще бъдат спечелени от двама отговорили вярно. Срокът за участие е до 7 юни, като на 9-ти ще обявим победителите и ще се свържем с тях, за да си изберат кина. Периодът, в който билетите ще важат, е 12-30 юли. Успех!

Играта приключи!

Победителите са:

Анелия Евтимова
Васил Кузмов

Честито!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Наградата 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“, които важат в периода 12.07 – 30.07 (включително) за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България. Кинобилетите важат за прожекция на филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ за избран от победителя ден и час, в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена, според програмата на съответното кино. Кинобилетите за филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“. Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.