1 коментар
got-dd-pd-iz

Интервюта от iZombie, Penny Dreadful, трейлъри за Game of Thrones и Daredevil

Роб Томас разказва повече за зомби-комедията „Аз, зомбито“, Ева Грийн и компания разкриват подробности около „Викторианска история“, „Деърдевил“ загатва за епични сюжети, а Денерис ще чупи колелото в „Игра на тронове“.

Този малък непретенциозен сериал от създателя на „Вероника Марс“, Роб Томас, който ще започне следващата седмица по CW – iZombie, започва да изглежда все по-симпатичен. Както вече знаем, в него ще става дума за младо момиче, което работи в моргата и е превърнато в зомби. Яденето на мозъци й носи видения от последните мигове на жертвите и с тяхна помощ тя разрешава убийствата им. За да ни напомни за наближаващия му старт, CW е пуснала интервю със сценаристите и кратко клипче от първи епизод (всъщност са две клипчета, но едното вече е включено на отрязъци в интервюто, така че няма да ви го показваме отделно). Определено се усещат приликите с „Вероника Марс“, може би има и щипка „Мъртва като мен“ / „Ясновидката Тру“, но като цяло проектът изглежда сякаш си заслужава да му се хвърли едно око.

https://www.youtube.com/watch?v=ECJvlJGHAhM

https://www.youtube.com/watch?v=viv8YooQUQ8

 

Много по-въздействащо, както може да се очаква, е клипчето зад кадър на „Викторианска история“. За втори сезон на култовия хорър вече имаме и резюме на сюжета: „Ванеса и Итън развиват специална връзка, благодарение на вътрешните си демони. От години Ванеса е тотален аутсайдер заради болестта й и никой не може да я разбере. Самотата я е накарала да стане интровертна и внимателна да не показва уязвимост, която да позволи на някого да види мрака, сковал сърцето й. Но с Итън тя е намерила сродната душа, която й позволява да приеме своето състояние напълно; той е човек, на когото тя може да разчита както никога досега. Затова и тя вече не се бори с дявола, а напротив, използва го, за да задълбочи връзката си с Итън още повече, независимо от мнението на сър Малкълм. Но ще позволи ли сър Малкълм на двамата да се отдадат на това, което ще ги привлече още по-неудържимо към тъмната страна?“

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За да бъде още по-щастлив денят ни, имаме нов трейлър към „Игра на тронове“ (добре де, ако сте истински фенове, вероятно вече сте го гледали още онзи ден, но ние чак сега намерихме време да го включим в обща статия). Някои от сцените и речите вече ги видяхме в първия трейлър, но това не прави втория по-малко надъхващ. Едва ли тази ще бъде годината, в която Денерис най-накрая пресича морето и се заема с „чупенето на колелото“ на постоянно борещите се за надмощие фамилии, но винаги е внушително да я виждаме да се заканва. Нека не забравяме, че в един от следващите епизоди ще видим и Захари Бахаров, който отново е включен в кадрите. Както винаги, нямаме търпение за новите серии!

https://www.youtube.com/watch?v=vwRdVw82Jd8

 

За финал – епичен нов трейлър за „Деърдевил“ или „Дявол на доброто“ както бяха превели филма преди време. Мрачните ъгли на Кухнята на Ада правят доста интригуваща атмосферата в предстоящия сериал, където Чарли Кокс и Дебора Ан Уол са в главните роли. Слепият супергерой ще се бори срещу злодея Кингпин, а саундтрака прави проекта да изглежда наистина впечатляващ. Ще се справят ли Netflix с модерната интерпретация на култовия комиксов герой? Засега индикациите сочат към успех, но предстои да видим.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Daredevil ще пусне всичките си 13 епизода наведнъж, на 11 април, Game of Thrones започва на 12 април, Penny Dreadful – на 4 май, а iZombie съвсем скоро – на 18 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата