suic-ppz-sw7

Клипчета за Star Wars, Suicide Squad, Pride & Prejudice & Zombies

Нов трейлър за „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“, репортаж за колата на Жокера в „Самоубийствения отряд“ и нов международен трейлър на „Гордост, предразсъдъци и зомбита“.

Последните дни са доста мъртви откъм нови трейлъри на дългоочаквани филми, но ние все пак успяхме да съберем три клипчета, подходящи за Вашето внимание.

Започваме, разбира се, с „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“. Трейлърът, пуснат по американските телевизии за Деня на благодарността, показва няколко нови кадъра и подсилва видяното досега. Все още нямаме представа за сюжета, но структурата се оформя сравнително ясно – ще имаме мирно начало за новите персонажи на Татуин, нападение от страна на новия лош и събиране с легендарните герои от оригиналните филми. Екшънът определено ще бъде на ниво, а Джей Джей Ейбрамс няма да изневери на любимите си отблясъци (визирам червения отблясък още в първия кадър). По повод на последното, режисьорът все пак обеща в интервю, че се бори с вредния си навик и е намалил отблясъците за Star Wars.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Продължаваме с репортаж на американска телевизия за изготвянето на Жокеровата кола. Както знаете, следващото лято ще има нова грандиозна кино адаптация на комикс, озаглавена „Самоубийствения отряд“. Първият тийзър не изглеждаше зле, но за да не се отпускат детайли по сюжета, журналистите засега се интересуват от фенбойски детайли като колата на жокера. Следващото видео ще ви покаже как е била изработена тя и защо точно така, а не друго яче.

 

Завършваме с простотийката за следващата година – „Гордост и предразсъдъци и зомбита“. Филмът, в който героините от класическия роман на Джейн Остин са горещи мацки, вардещи замъка си от немъртви изроди. Въпреки че пише „Втори международен трейлър“, разликите с първия са минимални до почти незабележими, но все пак да си припомним защо този филм трябва (или пък задължително не бива) да се гледа:

https://www.youtube.com/watch?v=47We4NPxfvI

 

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens излиза на 18 декември, Suicide Squad – на 5 август 2016, а Pride and Prejudice and Zombies – на 5 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата