Клипчета за Westworld, The Leftovers, Minority Report

Тийзър за „Уестуърлд“, трейлър за втори сезон на „Останалите“ и клипче зад кадър от „Специален доклад“.

През последните няколко дни излязоха интересни реклами за предстоящи сериали от жанра. Най-любопитният проект засега се очертава да бъде „Уестуърлд“. След като пожъна успехи с „Игра на тронове“ и „Истински детектив“, HBO се насочва към адаптиране на култовия филм Westworld за малкия екран. Идеята е на Майкъл Крайтън, сценарист е Джонатан Нолан, а Антъни Хопкинс и Ед Харис са в главни роли. Очакванията и без друго са високи, а сега нетърпението ни се засилва благодарение на първото тийзърче към проекта:

 

По същата телевизия върви и The Leftovers. Той също беше гласен за голям хит, но се оказа доста под това, което зрителите на телевизията очакваха. Във втори сезон Кевин Гарви напуска шерифския си пост и се мести в Тексас заедно с новата си любов, Нора, намереното от нея бебе и дъщеря си, Джил. Градчето, което ще наричат своя нов дом, е уникално с това, че няма нито един изчезнал по време на събитието, около което се гради сериала. Там се е преместил и свещеникът, Мат Джеймисън, с жена си. Междувременно, бившата жена на Кевин, Лори, е напуснала сектата и се е хванала да помага на сина им, който най-накрая си е намерил кауза, която да замести болката в сърцето му.

 

Fox продължава да търси начин да смеси фантастика и кримка в зрелищен процедурен сериал, като новият кандидат за позицията (след спрения „Почти човек“) е „Специален доклад“ – адаптация на едноименния филм с Том Круз и Колин Фарел. Сюжетът се развива във Вашингтон след разпускането на отдел Предпрестъпления, който разчита на три деца-ясновидци, за да предотвратява убийства. Сега децата са пораснали и едното от тях, Даш, се опитва да води нормален живот, но заради постоянните видения не му се получава. Единственото, което може да направи, е да обедини усилията си с детектив Лара Вега, за да започнат да ловят злодеи преди да са извършили злодеянията си.

Westworld ще се излъчи някъде през 2016 г., The Leftovers втори сезон започва на 4 октомври, а Minority Report се гласи за 21 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |