atomica void

Нова порция хорър трейлъри

Ще гледаме ли The Void, Atomica, The Crucifixion, Devil in the Dark?

Една от хубавите страни на нашия сайт е, че от време на време изравяме трейлъри за безизвестни филми с потенциал да се окажат хубави, и ви ги показваме. Така даваме идеи за продукции, които да следите, когато не знаете какво да гледате. Днешната тема е хорър, а жанрът скоро ще ни предложи четири филма:

– The Void – В стила на Джон Карпентър („Нещото“) и старите ужаси като цяло, „Бездната“ използва предимно практически ефекти. В него полицай открива мъж, пропит с кръв, да куца по шосето и го кара в местна болница. Постепенно, маскирани сектанти ограждат сградата и пациентите и персоналът започват бавно, но сигурно да полудяват. В опит да спаси оцелелите, полицаят ги води към дълбините на болницата, където откриват портал към невъобразимо зло, „по-лошо от Ада“. Излиза на 7 април.

https://www.youtube.com/watch?v=F8-PgUzkUU8

 

– The Crucifixion – продуцентите на „Анабел“ и „Заклинанието 2“ ще се захванат с познато клише – екзорсизмът. Както споменатите филми обаче вече ни доказаха, фактът, че концепциите са измислени и изпробвани преди, не означава, че от тях не могат все още да се направят качествени ужасийки. „Разпятието“ е базиран уж на истински случай – свещеник, който е вкаран в затвора заради убийството на монахиня, върху която е извършвал екзорсизъм. Една разследваща журналистка ще задълбае в историята и ще се опита да разбере дали попът е убил психично болна жена или е изгубил битката с демонично присъствие. Излиза на 29 юни.

https://www.youtube.com/watch?v=GLTJniU35OA

 

– Devil in the Dark също залага на сигурното (и възможното за реализиране с малък бюджет) – човекоподобно чудовище в гората. Когато братята Адам и Клинт решават да наваксат пропуснатото време с едноседмичен лов в провинцията на Британска Колумбия, те се натъкват на мистериозно присъствие в гората. Убедени, че вече са преследвани от свръхестествено същество, братята неохотно се съгласяват поне за едно – ще трябва да забравят различията си и да работят заедно, за да се измъкнат живи от „Дявола в мрака“. Излиза на 7 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

– Atomica – Сложихме тази продукция последна, защото е на Syfy, а тази телевизия не е известна с високото качество на тв-филмите си. Тук обаче не говорим точно за хорър, а за научнофантастичен трилър, а и за първи път имаме малко по-известно лице в главната роля – Доминик Монаган от „Изгубени“. Сюжетът се развива в близкото бъдеще, когато инспекторка по безопасността е изпратена в отдалечено хранилище за радиоактивни отпадъци, с което връзката е изчезнала. Там обаче открива, че единственият служител е започнал да се побърква и да става параноичен, а мистериозен непознат уж не помни нищо, но знае какво е станало с хранилището… Излиза на 21 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата