category-kino

Нови кадри от Annihilation, A Quiet Place, Rampage

Доза феминизъм от „Анихилация“, трейлър за „Нито звук“ и повече хумор от „Унищожителите“.

Представяме ви нова колекция от филмови реклами за очаквани продукции.

Най-интересната си остава „Анихилация“, въпреки че Парамаунт решиха да я изтеглят от кината и да я подхвърлят на Netflix. Продуцентите са се уплашили, че фантастиката е твърде дълбокомислена и сложна за публиката, поради което изтеглиха доверието си от нея. Рекламата тук набляга на жените във филма – колко нестандартно е да се види отряд от пет жени, които да са равностойни на мъжете в такива ситуации. Маркетингът все още не разкрива какво става в мистериозната зона, рекламата едва ли е интересна за мъжете, но все пак филмът остава един от най-очакваните за годината в нашите очи. Премиерата по Netflix вероятно ще бъде на 13 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Един интересен филм, който все още е в програмата на кината, е „Нито звук“. В него светът е минал през апокалипсис, донесен от ужасяващи чудовища, пристигащи веднага щом някой издаде дори най-малкия шум. Концепцията не е напълно практична, защото едва ли някой би могъл да оцелее в такъв свят, но все пак е много интригуваща. Кулминацията на трейлъра е как Емили Блънт се старае да роди без да издаде нито звук, заобиколена от мистериозните гадини. Премиерата е на 13 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – залагаме на сигурно. Дуейн Джонсън рядко се проваля, колкото и тъп да изглежда филмът му, така че сигурно и Rampage ще пожъне солидни успехи. В адаптацията на компютърната игра мистериозен патоген превръща животните в агресивни гиганти и дори маймуната-другар на Скалата не може да му устои. Новият трейлър показва повече от горилата в нормалното й състояние, за да видим колко свястна е всъщност тя, както и повече разрушителни битки с обгазени животни в центъра на града. Премиерата е на 13 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата