Нови кадри от Star Wars 8, Black Panther, Coco

Нови реклами за „Междузвездни войни: Последните джедаи“, „Черната пантера“, „Тайната на Коко“.

Три много различни филма, от три различни компании, но всичките собственост на Дисни… Продуцентската къща на Мики Маус определено е номер едно в света. Но да видим какво ни предлагат подопечните й тази седмица:

Най-вълнуващото клипче е и най-краткото – нова реклама за „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Известно е, че Рей, Фин и По са новото главно трио за текущата трилогия, но екранното време на По в първия филм беше доста кратичко, въпреки че между него и Фин веднага се получи химия. В Епизод VІІІ обаче ще има повече баланс между сцените с тримата, макар и Рей да си остава най-важната – все пак тя е една от най-силните джедайки в галактиката. Премиерата на Star Wars: The Last Jedi е на 15 декември.

Догодина пък африканците ще се борят за власт над тайната свръхтехнологична държава Уаканда. Черната пантера вече заяви своето място сред Отмъстителите, но сега е време да се върне у дома и да опази трона си от чужди посегателства. Ще му помагат смели бойци и страхотен костюм, но дали това ще е достатъчно, за да накара враговете му да му се поклонят? И колко рап ще има във филма? Премиерата на Black Panther е на 16 февруари.

За финал, последен трейлър за „Тайната на Коко“ – новата анимация на Пиксар, която ще се излъчва в пакет с късометражното филмче „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“. Лентата вече се върти в мексиканските кина, където се е превърнала в най-големия хит на всички времена с над 43 милиона долара приходи. Малкият музикант Мигел ще се срещне с мъртвото си семейство, за да разбере защо музиката му е забранена. Премиерата у нас е този петък, 24 ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |