Нови трейлъри за Deadpool 2, Jurassic World 2, Hereditary

Финални трейлъри за „Дедпул 2“, „Джурасик свят: Рухналото кралство“ и „Наследствено“.

Очакват ни хубави месеци в кината – дългоочаквани продължения и надъхващи нови филми. Три от тях се сдобиха с нови трейлъри в последните два дни.

Започваме с най-новото – последният трейлър за „Дедпул 2“. В началото маркетингът не ни показваше почти нищо, а първият истински трейлър се фокусира върху Кейбъл. Сега акцентът е върху Х-Форс – отрядът от непознати нови за киното супергерои, които ще помагат на Дедпул в борбата срещу престъпността. От тях се открояват боеспособната Домино и напълно невзрачният Питър. Клипчето изобилства от експлозии и бойни сцени, разбира се и от шеги. Личи си увеличеният бюджет спрямо първата част, както и старанието да се сложи край на всякакви слухове, че вторият филм не е толкова хубав. От 18 май гледайте в кината, IMAX, 4DX и Dolby ATMOS.

Продължаваме с втората част на „Джурасик свят“. Рекламите досега не бяха на особено високо ниво – сега вече виждаме сюжета съвсем подробно. Намираме много прилики с „Изгубеният свят: Джурасик парк“. Лоши хора искат да експлоатират динозаврите, но Крис Прат и Брайс Далас Хауърд няма да им позволят. Поне не и след като са им помогнали в началото, вързали се на лъжите им. По-наблюдателните правилно забелязват, че в новото клипче се смесват твърде много жанрове. Оказва се, че в началото филмът ще бъде подобен по стил на „Джурасик свят“, но някъде към средата ще се обърне в хорър, поне по думите на режисьора Джей А. Байона. Феминистките пък могат да са спокойни – този път Брайс Далас Хауърд няма да излага женското съсловие с тичане по токчета. „Джурасик свят: Рухналото кралство“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 8 юни 2018 г.

Щом „Джурасик свят“ се обръща на хорър във втората си половина, и ние ще отидем в същата посока. Завършваме с Hereditary – един филм, за който преди време ви показахме първи трейлър, а сега намерихме и втория. Критиците го засипват с похвали, наричат го най-страшния филм от последните години и рекламите определено отговарят на описанието. Кои са ужасяващите неща, които наследяваме от нашите родители и можем ли да се преборим с тях? Премиерата в САЩ е на 8 юни, стискаме палци да го видим с широко разпространение и в България.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.