Нови трейлъри за Hellboy, X-Men: DP, Det. Pikachu, Cap. Marvel, Us

Вижте новите кадри, наизлезли през последните дни, от „Хелбой“, „Х-Мен: Тъмния феникс“, „Детектив Пикачу“, „Капитан Марвел“ и „Нас“.

Тази седмица сме ви събрали цели пет нови филмови трейлъра.

Днес излезе новият трейлър за римейка на „Хелбой“. Определено е много по-добър от първия, защото показва повече герои и повече специални ефекти. Сюжетът пак изглежда като съшит с бели конци или липсващ, но на разрушения и огромни свръхсилни човеци и зверове ще се нагледаме. Рекламата набляга на кървища и употреби на думата fuck, за да акцентира на R-рейтинга (забранено за лица под 18) – от известно време насам тази класификация успешно се превръща от маркетингов дефект в ефект. Премиерата на Hellboy е на 12 април.

Продължаваме с „Х-мен: Тъмния феникс“, чийто нов трейлър пуснаха вчера (отново с минорно настроение, като първия тийзър). Фокусът е върху Джийн, която не може да контролира силите си. Самата тя е манипулирана от истинския злодей, героинята на Джесика Частейн. Саймън Кинбърг ни обещава много от героите да измрат (първата умряла е ясна, но няма да спойлваме, въпреки че донякъде се вижда и в трейлъра), което не би трябвало да е голям проблем. След излъчването на този филм Fox ще отиде в ръцете на Disney и последните вероятно ще рестартират вселената на Х-мен или ще я обединят с тази на Отмъстителите, като наемат нови актьори. Премиерата на X-Men: Dark Phoenix е на 7 юни.

Продължаваме с най-забавния филм от всички в колекцията, а вероятно и този, който ще се окаже най-добър. Пикачу всъщност не е никакъв детектив, но му се налага да стане, за да разбере какво се е случило с него и къде е бащата на Тим. За целта покемонът и човекът ще минат през куп смешни приключения. Показват ни се и много други покемони в шантавия свят, в който този филм съществува. Премиерата на Detective Pikachu е на 10 май.

Премиерата на „Капитан Марвел“ е съвсем близо, така че вече няма да има трейлъри, а само кратки рекламки. В тази се набляга на кадрите, където Бри Ларсън има различна физиономия от апатичната (голямо подобрение спрямо първия трейлър) и на това колко забавен ще се опита да се изкара филмът. Премиерата на Captain Marvel е на 8 март, а ние ще направим съвсем скоро и специална игра с награди покрай нея.

Малко хорър за издържалите до финала – още един надъхващ трейлър за Us („Ние“ или „Нас“). За непоказвани досега кадри в него трябва да изчакате втората минута, но пък първата още по-успешно натрупва напрежение. Джордан Пийл може да предизвиква полемика с темата си за расизма от предишния му хит, Get Out, но тук тя няма да играе роля (по неговите думи), така че всички могат да гледат смело. Премиерата е на 22 март, макар и не у нас.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Не знам защо въобщетръгна да правят НОВ Хелбой. Трябваше просто нов филм….

Славяна

Искам да се свърши тая мъка с Х-мен вече! Съсипаха любими мои герои…

Няяяямам търпение за Детектив Пикачу, толкова обичах покемоните, че това ще е като сбъднат мечта да се пренесем в свят, където наистина съществуват!