category-kino

Нови трейлъри за Mortal Kombat, Godzilla vs Kong, Love and Monsters

Вижте кадри от „Смъртоносна битка“, „Годзила срещу Конг“ и „Любов и чудовища“.

Мнооооого отдавна не сме пускали сборна статия с трейлъри за филми, по простата причина, че почти всичко, което може да си позволи повече от един трейлър (първите трейлъри се сдобиват с отделни новини при нас, а следващите излизат в подобни статии), е отложено за неопределено бъдеще поради пандемията. И ако случайно някой филм пусне по-богата маркетингова кампания, докато се съберат три заглавия за сборна публикация, първото вече е излязло. Сега обаче можем да се похвалим с изобилие от нови трейлъри, макар и за третия филм леко да отстъпваме от традицията, ще видите защо като скролнете надолу.

Започваме с най-вълнуващото – „Смъртоносна битка“. Първият трейлър придоби много голяма популярност, което говори за глад у феновете на франчайза за нов филм. Оттам маркетинговата кампания избуя с още трейлъри, които услужливо са събрани на едно място тук. Премиерата е на 16 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с най-голямата глупост в тройката – „Годзила срещу Конг“. Първият трейлър показа достатъчно, но след това имаше експлозия от нови такива. За съжаление, не са удобно събрани, така че ще ви ги покажем един по един и ще стискаме палци да не сме изпуснали някое важно от многобройните видеа за битката между двете гигантски чудовища. Премиерата е на 31 март.

Бутон за зареждане на YouTube видео

https://www.youtube.com/watch?v=GMLCiLaMGMg

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал, симпатичното филмче с Дилън О’Браян, „Любов и чудовища“ има нов трейлър. То прилича на смесица от „Тийн вълк“ (защото персонажът изглежда много подобен на Стайлс) и „Лабиринтът“ (защото сюжетът е постапокалиптичен). Много вероятно е вече да сте го гледали, защото излезе по Amazon Prime още миналата година. Сега обаче и Netflix са се сдобили с правата и ще ни го качат в платформата на 14 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата