Нови трейлъри за Rings of Power, Handmaid’s Tale, Wednesday

Вижте кадри от предстоящите дебютни сезони на „Властелинът на пръстените: Пръстените на силата“ и „Сряда“, както и от пети сезон на „Историята на прислужницата“.

„Домът на дракона“ вече започна, и то по доста добър и успешен начин, но все още ни предстои началото на друго суперамбициозно фентъзи – „Властелинът на пръстените: Пръстените на силата“. Въпреки че Amazon са наляли МНОГО пари в него, очакванията на феновете на Толкиновата вселена са снижени до нулата. Скъпият маркетинг и модернизираните млади версии на култови персонажи като Галадриел и Саурон засега се посрещат само с присмех. Така или иначе, имаме нов трейлър за този сериал, който да ви покажем. The Lord of the Rings: The Rings of Power започва на 1 септември.

Продължаваме с „Историята на прислужницата“, която доста напредна и стигна до пети сезон. Отново ще имаме епичен конфликт между Джун и Серена, но този път командир Уотърфорд го няма, за да подкрепи (или пък затрудни) жена си. От друга страна, борбата на Джун ще е не толкова с архиврага й, колкото със самата нея и последствията от решенията й. След бягството от Гилиад и намирането на свободата в Канада, тя си повярва твърде много, а врагът явно е пуснал корени дори в последния бастион на либерализма. The Handmaid’s Tale се завръща за пети сезон на 14 септември.

Завършваме със „Сряда“ – новия сериал на Netflix, който ще разкаже за дъщерята от „Семейство Адамс“. Досега бяхме видели само тийзър, сега имаме клипче зад кадър, в което разбираме много повече за сюжета и концепцията на сериала. Сряда (или Уенсдей, зависи дали предпочитате имената да се превеждат) е навъсена, устата и привидно апатична – както може да се очаква от достойна дъщеря с нейната фамилия. Семейството й обаче не е толкова на фокус, колкото новото й училище и мистетията, която ще разгадава там. Известно е, че Кристина Ричи (която е играла образа преди години) също е наета за роля в сериала, но още се крие каква ще е тя. Не е обявена премиерна дата за Wednesday, казано е само, че ще дойде есента.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |