Нови трейлъри за Solo: A Star Wars Story, Fahrenheit 451, The Meg

Кадри от „Соло: История от Междузвездни войни“, „451 градуса по Фаренхайт“ и „Мега звяр“.

Ако през последните няколко дни сте били твърде заети да нагъвате козунаци и великденски яйца, то може би сте пропуснали новите трейлъри.

Започваме с този за „Соло: История от Междузвездни войни“. Въпреки вълните от негативност, заливащи предстоящата предистория, трейлърът като цяло се харесва и има защо. Акцент в него е Доналд Глоувър, който се справя страхотно в ролята на младия Лондо Калрисиан. Мрачните тонове на Rogue One изглежда ще отстъпят тук на по-комедийния тон от The Last Jedi, което явно се харесва на масовата публика. Трейлърът показва повече от сюжета – младия Хан Соло влиза в престъпния свят, виждаме и L3-37, задължителният за всеки Star Wars-филм симпатичен робот. Прави впечатление, че Чубака изглежда важен герой и дори го виждаме да се прегръща с друго ууки, вероятно жена му, Мала (от един заслужено низвергнат коледен филм с героите и актьорите от „Междузвездни войни“). Премиерата си остава на 25 май, като ще има и дублирана, и субтитрирана версия.

Преди няколко дни излезе новият, пълен трейлър на телевизионния филм на HBO – Fahrenheit 451. Новата версия на емблематичния роман на Рей Бредбъри изглежда много по-скъпа, но и малко по-безмозъчна от старата екранизация. Набляга се на екшъна, видимо е позволена много творческа свобода, но пък защо да не се направи и една такава версия. HBO ще излъчат филма на 19 май, вероятно също тогава ще го качат и в стрийминг платформата си, HBO GO.

И ако случайно екшънът в горните филми не ви достига, то за вас е предвиден „Мега звяр“ с Джейсън Стейтъм. Холивуд явно усеща, че акулите и подводните чудовища не са достатъчно експлоатирани във филмите, поради което ги комбинира в този потенциален блокбъстър. Благодарение на „Огненият пръстен“ и „Warcraft: Началото“, продуцентите вече знаят, че най-голям потенциал за печалба на подобни предложения има в Китай, затова и много от главните актьори са именно оттам. Филмът е по книгата на Стив Олтън „Мегалодон“ (изд. „Обсидиан“) – оказва се, че един праисторически звяр, мегалодонът, не е изчезнал и Джонас Тейлър (Стейтъм) е единственият, който може да се справи с него, тъй като това не е първият му сблъсък с гигантския звяр. Премиерата по кината е на 10 август.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |