Нови трейлъри за Stranger Things s4, The Boys s3, Stargirl s2

Вижте най-актуалните реклами и тийзъри за „Странни неща“ сезон 4, „Момчетата“ сезон 3 и „Старгърл“ сезон 2.

Натрупа се видеоматериал за предстоящите сезони на някои от най-гледаните сериали, така че ще ви го представим в типичната за нас тройна статия.

Започваме с дългоочаквания четвърти сезон на „Странни неща“, който се подготвя от години, но заради коронавируса беше отложен повече от обичайното. Последно гледахме приключенията на децата, тийнейджърите и настойниците им от Хокинс, Индиана през лятото на 2019 година, а за следващата порция ще чакаме чак до 2022 г. Рекламата набляга на всичко, което ни е забавлявало до момента, а в края показва няколко нови кадъра – Единадесет отново е в опасност, макар и пораснала, а Хопър е остриган късо и с огнехвъргачка (още първата реклама преди години ни спойлна, че той всъщност е жив и не е умрял в края на трети сезон). Четвърти сезон ще бъде по-епичен от предишните, с повече локации и е възможно почти даже почти да няма действие в малкото градче от първите три сезона, а да бъде много по-международно. Да видим малкото, което ни се предлага засега:

При „Момчетата“ продължават нестандартните тийзъри под формата на псевдоновинарски репортажи, в които ни се разказва какво се случва с героите между втори и трети сезон. Тук фокусът пада върху Старлайт и бившия й приятел Суперсоник. От Амазон Прайм обещават този формат „7 на 7“ да продължи и занапред – ще се пускат такива клипчета на седмо число от всеки месец отсега до премиерата на трети сезон (чиято дата все още не е обявена).

Завършваме с най-малко популярния сериал, „Старгърл“ – поредния от вселената на „Стрелата“. У нас никой не говори за Звездното момиче, но явно по американската телевизия то има достатъчно успех. В този пълноценен трейлър ни се показват много интересни за феновете на комиксите появи в сериала, включително Тъндърболт, дъщерята на Зеления фенер и Светкавицата от т.нар. „Златна ера“. Втори сезон започва съвсем скоро – на 10 август.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |