Нови трейлъри за The Avengers, The Hunger Games и Frankenweenie

Поиграйте си на гладно с отмъстителите, франкенкучето и новите им трейлъри!

Време е за нова доза трейлъри от SciFi.bg. Днешната тройка се оглавява от гордостта на Marvel за тази година – „Отмъстителите“. Новият трейлър показва доста по-добре за какво Джос Уедън е похарчил 300 милиона долара – апокалиптични картини, зрелищни битки и добре изградени герои, които да заслужат цената на билета за кино.

 

 

След първия трейлър се появиха критики, че филмът не е достатъчно кинематографичен и че телевизионерът Джос Уедън не е бил правилният избор за режисьор. Може да не разбирам много от кинематография, но на мен сцениге по-горе ми изглеждат добре.

Продължаваме с поредната телевизионна реклама за „Игрите на глада“. Новото при нея е, че ни дава малко по-добра представа за обстановката в Окръг 12, откъдето нашата героиня ще започне приключението си. Прави се ярък контраст между западналата миньорска провинция и луксозната столица.

 

 

На конкуренцията на „Здрач“ е даден рейтинг PG-13 заради „интензивно насилие и смущаващи сцени с участието на тийнейджъри“. Е, не ми се вярва някой да забрани на малолетните си деца да гледат филма, за да не се смущават, но все пак оценката на американската филмова асоциация е обнадеждаваща.

За финал – още една интересна анимация ни очаква тази година, освен Brave. Тим Бъртън намигва за втори път на историята за Франкенщайн с римейк на филмчето си от 1984 година „Франкенкуче“. В черно-белия рисуван римейк малко момче съживява кучето си, което го вкарва в много комични ситуации.

 

 

The Avengers ще отмъщават на 4 май, The Hunger Games излизат на 23 март, а при Frankenweenie световната премиера е на 5 октомври 2012, докато в България филмчето идва чак на 4 януари 2013.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |