for all mankind mars

Нови трейлъри за The Orville, Stranger Things, For All Mankind, The Boys

С подробни видеа си припомняме за наближаващите трети сезон на „Орвил“, четвърти сезон на „Странни неща“, трети сезон на „Момчетата“, трети сезон на „За цялото човечество“.

Изобилие от пълни трейлъри се изля през последните няколко дни – натрупаха се интересни кадри за някои от най-очакваните сериали на това лято.

Започваме с The Orville, нови епизоди от който не сме виждали вече 3 години! С привидно увеличен бюджет и ново подзаглавие, сериалът на Сет Макфърлейн най-накрая продължава, но не по телевизията, а по стрийминг платформата Hulu. Духовният наследник (а в някои аспекти и ъпгрейд) на „Стар Трек“ се завръща с още епични космически приключения. След нестабилен първи сезон и доста по-добър втори, стискаме палци трети сезон на „Орвил“ да бъде идеалната космическа опера, която търсим. Дори и да знаем още отсега, че шансовете за четвърти сезон не са големи. Премиерата е на 2 юни, като епизодите ще се пускат по един на седмица.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Почти 3 години чакахме и за четвърти сезон на „Странни неща“. Децата от Хоукинс пораснаха, родителите им остаряха, но въпреки това приключенията им и ужасите на Обърнатия свят продължават. Действието се развива само 6 месеца след края на трети сезон (нищо че за актьорите е минало значително повече време), като героите ще бъдат разделени на 4 групи, всяка от които ще си има сюжетна линия. Епизодите са само 9, но пък са със значително увеличено времетраене – почти като за испански сериал. Първите шест епизода са средно по час и 15 минути, седмият е час и 38 минути, а осми и девети – почти по час и половина. Така общото времетраене е цели 12 часа! Сега разбираме решението на Netflix да пусне Stranger Things сезон 3 на две половини – първата на 27 май (още този петък), а втората – на 2 юли. Не се оплакваме!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Следващите два трейлъра са на по-редовни сериали, които си следват стандартната схема с по един сезон на година. Вече разбрахме, че в „За цялото човечество“ космическата надпревара между САЩ и СССР ще продължи още по-настървено и героите ще стъпят на Марс. Действието се развива през алтернативна 1995 година, а сред борещите се да направят първа стъпка на Червената планета са не само двете суперсили, но и нова частна компания. Пълният трейлър предлага кадри с всеки от главните герои (част от които е изненадващо, че все още са живи), като за някои от тях явно ще има драматични обрати, а за други – интересни начинания. Стъпването на Марс пък ще направи сериала още по-близък до научната фантастика. Премиерата на For All Mankind сезон 3 е на 10 юни, като епизодите ще излизат по един на седмица в Apple TV+.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – пълен трейлър за трети сезон на The Boys. Хоумлендър вече тотално е откачил и явно това ще е основна сюжетна линия в следващите епизоди. Месарят пък се опитва да се контролира и въздържа, но скромните му опити да живее като нормален човек няма да продължат дълго. И двамата ги сърби да превърнат мира и покоя си в хаос, кръв и кокали. Когато Момчетата разбират за мистериозно оръжие срещу супергерои, те се изправят отново срещу Седмината, започват война и намесват в боя легендарния първи супергерой – Войничето. Трети сезон започва на 3 юни по Prime Video, като тогава ще излязат първите три епизода накуп, а след това ще излизат по един на седмица.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата