tv

Нови трейлъри за The Walking Dead, Supergirl, Outlander, Gifted

Вижте сцени от следващите сезони на „Живите мъртви“, „Супергърл“, „Друговремец“ и „Надарените“.

В сборната статия за тази седмица ще ви покажем какво можете да очаквате от следващите сезони на някои от най-интересните сериали за есента. Всички те вече са пускали трейлъри и по-рано (които можете да намерите, ако се разровите в новините), тези са нови и включват микс от вече загатвани сцени и все още непоказвани такива.

Започваме с „Надарените“. Вече знаем, че във втори сезон ще има още по-големи конфликти, както и нова, по-голяма група от мутанти, която се готви за война с хората. На коя страна ще застанете вие? Може да прецените след като изгледате двата нови трейлъра или след премиерата на втория сезон, която е на 26 септември българско време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

В четвърти сезон на „Друговремец“ Джейми и Клеър ще изживеят американската мечта. Но това, което е мечта за едни, може да бъде кошмар за други. Намесват се допълнителни времеви бъркотии, включително една с тяхната дъщеря, Бриана. Дори Джейми и Бри да не се срещнат в този сезон, те ще имат достатъчно време за запознанство в пети или шести – те са официално поръчани и ще имат по 12 епизода. Преди това ще гледаме сериите за тази година, които започват излъчване от 5 ноември българско време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Основната цел на новия трейлър за „Супергърл“ е да информира американските фенове, че епизодите вече ще се излъчват в неделните вечери за тях (тоест, при нас ще пристигат за понеделнишките сутрини). Но в краткото клипче виждаме и кадри със злодеите, които ще тормозят Кара и приятелите й. Премиерата е на 15 октомври наше време.

https://www.youtube.com/watch?v=wyswYomalVo

От „Живите мъртви“ всъщност нямаме нов трейлър, а само тийзър – той е доста нестандартен за сериала, но такъв се очаква да бъде и девети сезон, който ще ни посрещне след голям скок във времето, когато човечеството най-после започва да възстановява цивилизацията. В тийзъра виждаме всеки от главните герои на следващите серии, макар че, за съжаление, двама от тях – Рик и Маги, ще останат само за кратко.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата