tvscifibg

Нови трейлъри за The Wheel of Time, Cowboy Bebop, Doctor Who

„Колелото на времето“ и „Каубой Бибоп“ дебютират скоро, а тринадесети сезон на „Доктор кой“ няма да се бави още много.

Събраха се три нови трейлъра за сериали, за които вече сме писали отделни новини, така че сега просто ще ви покажем новите им реклами без прекалено много увертюри.

Започваме с най-вълнуващия проект – сериала на Amazon Prime по поредицата „Колелото на времето“. Розамунд Пайк е в главната роля и тъй като предишният тийзър не я показа много добре, тук виждаме повече от нея и борбата й да спаси света. Но дали ще успее, това може да каже само колелото на времето, което следва неумолимия си ход. Премиерата е на 19 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с предстоящата игрална версия на „Каубой Бибоп“. Първият тийзър не ни направи твърде положително впечатление, но все пак успя да развълнува мнозина от почитателите на едновремешното аниме. Хуморът и хаосът от предишната реклама са запазени и в тази, като е наблегнато още по-силно на джаза. Явно това ще бъде сериал, предназначен за определен тип хора. Неговата премиера също е на 19 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – нещо по-познато и традиционно – „Доктор кой“. 13-ти сезон е последен за Джоди Уитакър в главната роля и за Крис Чибнал като главния сценарист. След това двамата ще имат още няколко спешъла, в които ще се сбогуваме с тях, а сетне – ще ни представят новия Доктор и… барабани… завръщането на Ръсел Т. Дейвис като главен сценарист. Все пак, има изгледи и тринадесети сезон преди това да бъде достатъчно добър и вълнуващ – той ще бъде само от 6 епизода, обединени от обща история. Премиерата е още тази седмица – на 31 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата