trailers battleship brave wrath titans

Новите трейлъри: Brave, Battleship, Wrath of the Titans

Представяме ви поредната порция клипчета от дългоочаквани филми.

Какво ново от света на киното? Как какво – трейлъри! Вадете пуканките и пускайте клипчетата!

В продължаващата промоция на „Боен кораб“ Юнивърсал най-безсрамно наблягат на приликите с „Трансформърс“. Новият международен трейлър включва и 1-2 нови кадъра с голямата звезда на филма – Риана. Безпомощният вик около 50-тата секунда е именно нейно производство, макар гласът й да не звучи толкова добре, колкото в песните й:

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Международен трейлър вече имаме и за „Гневът на титаните“. Всички готини сцени досега, плюс няколко нови, опитват да зарибят публиката, колкото и да е трудно след като мнозина се подразниха на факта, че изгубиха точки от коефициента си за интелигентност след като гледаха първия. Сюжетът ще е горе-долу колкото и в „Боен кораб“, но зрелищата може би ще са малко повече.

 

http://www.youtube.com/watch?v=XPzQXVvZhmc

 

За да не кажете, че тук ви зарибяваме само по малоумни залъгалки за окото, ще ви предложим и сцена от новата анимация на Пиксар. „Смела“ разказва за борбата на една принцеса да порасне да се докаже. Мъжкото момиче ще се бори с местни левенти и древни магии, за да наследи кралството на баща си. Ако се съди по клипчето, филмът ще е подходящ за цялото семейство и ще предизвика усмивки не само у децата. Ако пък някой си помисли, че щом е анимация, значи не струва, да си спомни Wall-E.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Вижте и официалния трейлър на Brave, за да придобиете по-добра представа за сюжета:

 

http://www.youtube.com/watch?v=zWgXvTiMTn8

 

От гореспоменатите три филмчета първо ще можем да гледаме Wrath of the Titans – на 30 март, след това Battleship – на 18 май, и най-накрая анимацийката Brave, като в САЩ тя излиза на 22 юни, а у нас – на 3 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата