Bumblebee pobediteli

Кой спечели от играта с Бъмбълби

„Бъмбълби“ излиза по кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX. По случай излизането на филма правим игра, в която може да спечелите една от четири страхотни награди!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Готови ли сте за награди от SciFi.bg и Бъмбълби? Сега е вашият шанс да бъдете един от четиримата късметлии, които ще спечелят едно от тези трансформърски съкровища!

Изображение с име: bumblebee nagradi
Наградите: 1 скейтборд, 1 трансформираща се раница и 2 тениски с ръкави.

Играта приключи! Включиха се 144 души, от които 24 пожелаха тениска, 49 поискаха скейтборд, а 71 харесаха най-много трансформиращата се раница.

Наградите отиват при:

  • Скейтборд за Валя Х.;
  • Тениска с ръкав за Мария З.;
  • Трансформираща се раница за Пенка А.;
  • Тениска с ръкав за Илия Х.

Благодарим на всички за участието и ви желаем весели празници! Очаквайте още игри с интересни награди догодина!

Изображение с име: Metroboard 3 x 2 m - Bumblebee (Explosion) November 2018

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: http://scifi.bg/statii/specheli-s-bambalbi, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. В рамките на настоящата игра участниците посочват как биха използвали възможността да смаляват или увеличават предмети, хора и животни в своя живот, и коя награда предпочитат да спечелят. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

Изображение с име: BUMBLEBEE

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име и първата буква от фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласявам отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

7. Периодът на провеждане на играта е от 11:00 на 17 декември 2018 г. до 23:59 часа на 23 декември 2018 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: 1 скейтборд, 1 трансформираща се раница и 2 тениски с ръкави. Всяка награда ще отиде при един печеливш (четирима печеливши общо).

9. Петимата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта http://scifi.bg/statii/specheli-s-bambalbi на 24 декември 2018 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 15-дневен от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес http://scifi.bg/statii/specheli-s-bambalbi.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата