superbowl-xlvii-at-metlife-stadium original1

Трейлъри от Суперкупата

Solo: A Star Wars Story, Avengers: Infinity War, Jurassic World: The Fallen Kingdom, A Quiet Place, The Cloverfield Paradox, Westworld, Castle Rock.

Ако се интересувате от новини за холивудската филмова индустрия от повече време, сигурно знаете, че неделята на Суперкупата е най-благодатният ден за нови трейлъри. Това е най-гледаното телевизионно събитие в САЩ и студията се надпреварват да показват реклами на предстоящите си продукции, за да зарибяват спортните фенове. Ето кои филми и сериали с фантастичен уклон се промотираха тази година:

Филми:

Solo: A Star Wars Story

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тук имаме два трейлъра – един официален и един, излъчен по самата телевизия. Те имат различни кадри, така че е добре да изгледате и двата. Реакциите на феновете са по-скоро положителни, въпреки че Олдън Еренрайх засега не изглежда като да улавя духа на Хан Соло, изигран от Харисън Форд преди време, особено добре. Мненията са разнопосочни и за Емилия Кларк – според някои, тя изглежда брилянтно, а според други – прилича на леличка. Въпреки това, кадрите са обещаващи, има хубави сцени, хумор и екшън, така че шансът филмът все пак да е успешен, въпреки слуховете за противното, не са малки. Премиерата му е на 25 май.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Avengers: Infinity War

Новият тийзър за „Отмъстителите: Война без край“ почти няма нови кадри, освен малко по-голям фокус върху появата на Пазителите на галактиката. Общо взето, залага се на кадри с главните герои и отново не се разкрива нищо от сюжета. Припомнете си първия трейлър тук. Премиерата е на 27 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Jurassic World: Fallen Kingdom

За „Джурасик свят: Рухналото кралство“ имаме пълен втори трейлър с непоказвани досега кадри. Явно отново човешките намеса и алчност ще причинят динозавърско бедствие, макар че конкретни детайли не се разкриват. Имаме обаче много сцени с динозаври, а изобилието от кръвожадни праисторически влечуги винаги е плюс. Припомнете си първия трейлър тук. Премиерата е на 8 юни.

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Cloverfield Paradox

Бутон за зареждане на YouTube видео

Максимално мистериозният маркетинг за третата част от антологията „Кловърфийлд“ устиска докрай – тези тийзъри са единствената по-нормална реклама за този филм. Явно все пак има връзка между отделните истории, като третата част е предистория на първата. „Парадоксът Кловърфийлд“ вече е наличен на Netflix, а е много вероятно тази година да видим и четвърти филм в поредицата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

A Quiet Place

Един от най-интригуващите хоръри на годината също се е сдобил с реклама от Суперкупата, което означава, че на него се залага много. В постапокалиптичния свят на „Тихо място“ хората трябва да живеят безшумно, ако искат да оцелеят. Премиерата е на 4 май, но има шанс да се измести и по-рано, тъй като американската е на 6 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сериали:

Westworld

Новият хит на HBO най-накрая ще покаже втория си сезон. Те изградиха нов свят, подобен на рай, но само за експлоататорите в него. Този свят сега ще бъде разрушен, за да се пробуди нова раса… Разрушението е красиво в трейлъра за „Западен свят“. Премиерата е на 23 април, като първият епизод ще бъде качен в HBO GO още рано сутринта, а по телевизията ще бъде излъчен вечерта.

https://www.youtube.com/watch?v=qUmfriZoMw0

Castle Rock

„Касъл Рок“ е единственият друг сериал с фантастичен елемент, за който има реклама от Суперкупата. Новият проект на Джей Джей Ейбрамс ще адаптира няколко истории на Стивън Кинг, обединени от локацията им – измисленото градче Касъл Рок. Хулу пуска епизодите през лятото.

https://www.youtube.com/watch?v=fwmhiqUPa28

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата