tv

Трейлъри от Суперкупата: Сериали

A Handmaid’s Tale, Twin Peaks, Stranger Things, The Walking Dead.

Докато филмите се надпреварват да показват кадри по време на излъчването на Суперкупата по американски футбол, сериалите са малко по-скромни – само четири продукции са заделили необходимите богатства от бюджетите си, за да се промотират. Едната е най-успешната в момента – „Живите мъртви“, две са не на телевизии, а на стрийминг сайтове, а последната ще се излъчва както в интернет, така и по телевизия, но с нестандартна програмна схема – „Туин Пийкс“. С други думи, най-много пари се въртят около най-нетрадиционните сериали.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dre0wQmLGe8

Започваме и ние нетрадиционно, а именно с най-новото и смелото от четирите предложения – A Handmaid’s Tale на Хулу. Вече ви писахме за тази интересна адаптация, сега за първи път виждаме кадри от нея. Името на тази непокорна слугиня не е Марта! Премиерата е на 26 април.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5g8UqfJRJgc

Дългоочакваният трети сезон на „Туин Пийкс“ все още не показва нищо ново, но пък ни припомня колко важно е кафето за персонажите в странното градче. Агент Купър ще се завърне в лобното място на Лора Палмър и ще си посръбне още малко дяволски добро кафе на 21 май.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Stranger Things изненада всички с добрата си история, умело преплитаща добра история с носталгията на феновете, и по всичко личи, че ще продължи да го прави и във втори сезон. Чака ни ново чудовище и нови препратки към любими филми от 80-те. Премиерата е на 31 октомври.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

Рекламата на The Walking Dead е най-безсмислена, най-кратка и най-неуважителна към зрителите (гледат я фенове на футбола, а Ниган им показва среден пръст, пукайки топката им с Лусил. Обидно!), но пък може да си го позволи, защото втората половина на седми сезон обещава да спечели отново дори отказалите се зрители, като обедини различните общности срещу големия злодей. Как ще се организира съпротивата ще разберем на 13 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата