Трейлъри за Carnival Row, Undone, Terror: Infamy, For All Mankind

Очакваме тези сериали в края на лятото и началото на есента.

Натрупа се нова порция трейлъри за интересните сериали, които ни очакват в недалечно бъдеще.

Започваме с Carnival Row, който показва нови и по-вълнуващи кадри от себе си. Виждаме повече от героите (досегашните промо-материали бяха фокусирани върху персонажите на Орландо Блум и Кара Делевин) и като цяло сериалът доказва, че заслужава да му се хвърли едно око. Премиерата е на 30 август по Amazon Prime.

На същата стрийминг платформа ще излезе и провокиращият размисъл анимационен сериал Undone. С интересния сюжет ще бъдат зададени много философски въпроси, на които героинята ще опита да си отговори. Циклично ли е времето и има ли смисъл към живота? Премиерата на сериала е на 13 септември.

За втория сезон на „Ужас“ вече видяхме много трейлъри, но винаги има място за още един. Ако случайно сте забравили – напомняме – променящо формата си чудовище тероризира японците в американски концентрационен лагер от Втората световна война! Премиерата е на 13 август българско време.

Стрийминг услугата на Apple скоро ще атакува пазара със сериала си For All Mankind, чийто сюжет се развива след средата на ХХ век в алтернативна вселена, където СССР първи са стъпили на Луната. Първият трейлър не беше особено впечатляващ, същото важи и за този, въпреки че в него самият Роналд Д. Мур обяснява какво е искал да направи с този проект. Сериалът ще излезе тази есен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Със сигурност ще гледам последния 🙂