tv

Трейлъри за Castle Rock, Future Man, Runaways, Electric Dreams

Четири интригуващи нови сериала от Hulu и Amazon започват скоро.

Както знаете, чакат ни много, много нови сериали в близкото бъдеще. Крайно време беше за някои от тях да се появят и трейлъри.

Започваме с Castle Rock, за който вече сме писали, но за първи път показваме и кадри. Става дума за сериал-антология, в който различните епизоди ще са вдъхновени от различни творби на Стивън Кинг, чиито сюжети се развиват в титулярното градче. И трейлърът не разкрива подробности за историите в епизодите и доколко те ще са свързани, но пък загатва за атмосферата. В актьорския състав влизат Сиси Спейсек (от „Кери“, филма от 1976 г.), Андре Холанд („Зловеща семейна история: Роаноук“), Мелани Лински (минисериала „Червена роза“), Тери О`Куин („Изгубени“), Скот Глен („Защитниците“) и Бил Скарсгард (Пениуайз от „ТО“) – както виждате, поне половината от тях имат роли в предишни адаптации на Кингови творби. „Касъл Рок“ ще излезе в началото на 2018 г.

https://www.youtube.com/watch?v=K3U7Z94NHgg

Hulu се възползваха от комик-кон в Ню Йорк, за да покажат трейлър и за още една своя предстояща продукция, за която досега не бяхме чували – Future Man. В него Джош Хъчърсън (Пийта от „Игрите на глада“) играе обикновен чистач с нереализиран потенциал, който обаче притежава геймърските умения да се окаже Спасителя на бъдещето, в което човечеството е унищожено от лекарство против херпес. Трейлърът загатва за доста симпатичен и забавен сериал, като неговите създатели са Сет Роджен и Еван Голдбърг, сътворили „Това е краят“. „Мъжът на бъдещето“ излиза на 14 ноември.

https://www.youtube.com/watch?v=vJaUfpbEYIU

Продължаваме с проектите на Hulu и стигаме до Runaways, поредният сериал на Марвел, но този път ориентиран към тийн-аудиторията. Сериалът ще разказва за група деца, които стават герои, след като откриват колко зли могат да бъдат родителите им. Техен талисман пък е велосирапторът Олд Лейс (Старата връзка). Учудващо, коментарите за трейлъра са по-скоро положителни, като феновете на комикса са доволни от видяното досега. Ако ви се гледат дечурлига с изкуствени драми, премиерата на „Избягалите“ е на 21 ноември.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6_0dJkjFAM

За финал сме подбрали новия трейлър към Philip K. Dick’s Electric Dreams. Предишното рекламно клипче беше с по-различна атмосфера, вариантът на Амазон изглежда доста по-драматичен и не залага на фантастичните елементи толкова силно. Напомняме, че отново става дума за антология, в която всеки епизод е с различни герои и сюжет, но всичките – вдъхновени от творчеството на Филип Дик. За главните роли са подбрани все известни на сериаломаните актьори като Ана Пакуин („Истинска кръв“), Терънс Хауърд („Уейуърд Пайнс“), Браян Кранстън („В обувките на Сатаната“), Ричард Мадън („Игра на тронове“) и др. „Електрическите сънища на Филип К. Дик“ вече се излъчват в Австралия, а Amazon ще ги добави към каталога си през 2018 година.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата