runaways

Runaways подновен за трети сезон

Следващите серии ще бъдат по-обвързани с голямата вселена на Марвел.

Сериалът на Marvel и Hulu „Бегълците“ официално е подновен за трети сезон. Догодина ни очакват още 10 епизода със себеоткриващи се тийнейджъри-супергерои и симпатичен динозавър.

Главните сценаристи и изпълнителни продуценти Джош Шварц и Стефани Савидж пуснаха следното изявление по случая: „Много сме развълнувани да разкажем още бегълски истории и сме много благодарни на Марвел, Хулу, невероятния ни екип и, разбира се, страстната ни публика. Сезон 3 ще е магическо време за Runaways, тъй като ще задълбочим връзката си с Марвел-вселената. Чест е за нас да продължаваме да си играем в този пясъчник, създаден от Браян Вон и Ейдриан Алфона“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Първи сезон на сериала беше добре приет, но странната програма за пускане на епизодите по-скоро му навреди. Във втори сезон това беше поправено и всички 10 серии излязоха наведнъж. Поръчката почти гарантира, че отворените сюжетни линии от епизодите досега ще бъдат завършени и на повдигнатите въпроси ще бъде отговорено. Възможно е дори догодина да видим загатваното пресичане между Runaways и Cloak & Dagger. Разбира се, това са само спекулации и още нищо не е известно за развитието на сюжетите.

Няма обявена премиерна дата, но най-вероятно тя ще бъде в началото на 2020 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата