category-kino

Трейлъри за Cult of Chucky, Polaroid, Death Note

Малко хорър за смразяване в жегите.

Феновете на хорър филмите продължават да бъдат заливани с предложения – кои стандартни, кои по-различни.

Първо ще ви представим „Култът на Чъки“, за чиято разработка вече сме писали. Вчера излезе пълният трейлър към филма, който излиза директно на BluRay на 3 октомври – шестият в поредицата. Завръщат се оцелялата след предишния филм Ника, която е затворена в лудница и почти е повярвала, че кошмарът с Чъки е бил само плод на фантазията й, както и Анди – порасналото дете, преживяло „Детска игра“. В отбора на Чъки пък ще играе неговата отдавнашна булка – Тифани. Ако се съди по трейлъра, Cult of Chucky изглежда доста добре направен, като за скромния бюджет, който може да си позволи. Важното е феновете на поредицата да са доволни, а това е практически гарантирано:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Следващият филм в настоящата партида от трейлъри е „Полароид“. Той се базира на късометражка от Ларс Клевберг – норвежецът, дал идеята за „Не гасете светлините“ отново по същия начин. Не изглежда кой знае колко оригинален, но пък май ще стряска зрителите успешно, а и ще е интересно да видим как героите ще се справят с наглед непреодолимото предизвикателство да оцелеят, след като са заснети с фатален фотоапарат-полароид. Може да сте мяркали някои от набелязаните за смърт по свръхестествен начин младежи тук-таме, но като цяло не са известни – най-познатото лице, което ще видите в трейлъра, е това на възрастния шериф – Мич Пиледжи от „Досиетата Х“. Polaroid излиза на 25 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – нов трейлър към Death Note на Netflix. Към него вече имаше тийзър, който обаче не беше особено впечатляващ. Сега трейлърът е доста по-добър и пълноценен – виждаме повече от Риюк, историята е обяснена по-добре и са показани повече интересни сцени. Мястото му в тази партида от трейлъри не е съвсем стабилно, защото май ще се набляга повече на драмата и философията, отколкото на ужасяващи свръхестествени убийства, но въпреки това си струва да се види. Излиза на 25 август.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата