Трейлъри за DC филмите на близкото бъдеще

„Батман“, „Светкавицата“, „Черния Адам“, „Умиротворителя“ пуснаха трейлъри за събитието DC FanDome 2021, а „Аквамен 2“ и „Шазам 2“ показаха клипчета зад кадър. Имаме и новини за „Титани“ и „Прокълнат патрул“.

Вчера се проведе DC FanDome 2021 – виртуална конвенция за феновете на комиксите и филмите на DC. Това беше трето издание на събитието, създадено за да покрие липсата на адекватен Комик-кон в Сан Диего. Може да се каже и че е най-плодотворното досега, тъй като пусна много трейлъри за филмовите продукции с емблематичните за студиото персонажи, които ще излизат в следващите 1-2 години.

Започваме с най-популярния у нас герой – Батман. Филмът The Batman ще представи нова итерация на персонажа с Робърт Патинсън в главната роля. Режисьор е Мат Рийвс, а премиерата ще бъде на 4 март 2022. Във филма ще видим и други познати персонажи с нови лица – Жената-котка ще бъде изиграна от Зоуи Кравиц, в Гатанката ще се превъплъти Пол Дейно, Анди Съркис ще бъде иконома Пениуърт, Джефри Райт – комисар Джим Гордън, а Колин Феръл ще бъде Пингвина. По всичко личи, че в новата версия, Батман ще бъде по-мрачен, изтерзан и драматичен персонаж, но все така трудно ще му се разбира какво казва. „Батман“ ще бъде и първият филм от тепърва предстоящите.

След Батман, на 29 юли, ще гледаме новия за непосветените в комиксите герой Черния Адам, в главната роля – Дуейн Джонсън Скалата. Ако не сте го чували досега, не се притеснявайте – Пиърс Броснан и Дуейн Джонсън ще го представят достатъчно добре в клипчето по-долу, както и ще покажат кратък отрязък от филма, за да видите новия герой/злодей в действие. Идеята за Black Adam първоначално е била да бъде представен още в първия филм за Shazam, но в последствие продуцентите са решили всеки от култовите персонажи първо да оглави свой собствен филм и едва след това да се събират заедно.

Продължаваме със „Светкавицата“. Езра Милър беше избран за главната роля на този филм още през 2014 година, когато дебютира в разширената вселена на DC, но ред проблеми забавиха продукцията на самостоятелния му филм. В него ще видим мултивселена на DC с няколко различни актьора в ролята на Батман – Бен Афлек ще се завърне (все пак това е Батман-ът в основната вселена на тази Светкавица), но също така ще видим Майкъл Кийтън от филма от 1989 г. Саша Кейл пък ще направи дебюта на Супергърл в тази киновселена. Премиерата е на 4 ноември.

И четвърти DC филм ще има догодина – продължението на „Аквамен“. Трейлър още няма, защото снимките текат, но пък имаме клипче зад кадър, в което Джейсън Момоа и Джеймс Уан обясняват колко се вълнуват за новия филм и екологичните му теми. Премиерата на „Аквамен и изгубеното кралство“ е на 16 декември 2022.

Половин година след това ще видим втора част и на „Шазам“ с подзаглавие „Гневът на боговете“. Той също се снима и също се промотира с клипче зад кадър, защото няма друго към момента. Но има предостатъчно кадри, в които да видим злодейките – Хелън Мирън и Луси Лиу. Премиерата на Shazam! Fury of the Gods е на 2 юни 2023.

 

Приключихме с филмите, но това не е всичко – имаме трейлър и за сериала за Умиротворителя от последния Отряд самоубийци. Както знаете, той ще си има собствен сериал по HBO, който да прави компания на Титаните и Прокълнатия патрул. Действието ще се развива веднага след края на филма и Умиротворителя ще си намери нова мисия с нови колеги и колежки. Peacemaker започва на 13 януари.

За финал на статията имаме и две добри новини – Titans и Doom Patrol официално са подновени за четвърти сезон. Двата сериала все още имат по няколко епизода от третите си сезони, така че поръчката за още серии на този етап говори за много добро представяне. Честито на феновете!

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |