Трейлъри за Doctor Who, (Fear) The Walking Dead, Damien

Вижте сцени от сезон 9 на „Доктор кой“, шести сезон на „Живите мъртви“ и дебютиращите по-късно тази година „Страхувайте се от живите мъртви“ и „Деймиън“.

В Сан Диего започна едно от най-интересните събития на годината за феновете на фантастиката – Comic Con 2015. Заедно с ежегодната конвенция започнаха да пристигат и първите трейлъри за любимите ни сериали.

Започваме с „Доктор кой“, чийто трейлър загатва за епичност и интересни сцени както всяка година. Без много реплики, виждаме далеци, зайгони и цял куп нови злодейски раси, част от които изглеждат доста интригуващо. Мишел Гомес се завръща като Господарката въпреки привидната си смърт в края на миналия сезон, а Мейзи Уилямс от „Игра на тронове“ ще играе важен за Доктора човек, като нейната роля засега е най-интересна за феновете и, съответно, най-ревностно пазената тайна.

 

Още по-вълнуващ е трейлърът за шести сезон на „Живите мъртви“ – там също традицията е спазена като рекламното клипче е достатъчно дълго и подробно, за да ни даде идея какво да очакваме, както и да ни зариби с немалко екшън. Рик изглежда ще прекали още повече с манията си да контролира и да избива всичко, което сметне за заплаха, а това ще го изправи срещу Дарил и стария му приятел Морган, който изненадващо се завърна във финала на миналия сезон.

 

На същия принцип е направен трейлърът към „Страхувайте се от живите мъртви“, разклонението на сериала, което ще ни покаже началото на зомби-апокалипсиса. Ще гледаме как обществото се разпада на ядящи плът чудовища през очите на семейство, което и без друго едва се справя с личните си проблеми, а сюжетът ще се развива в Лос Анджелис. „Живите мъртви“ вече установи, че големите градове са опасни по време на зомби-апокалипсис, но сега ще видим тази максима на практика.

 

„Деймиън“ е новият сериал на телевизия A&E, правен по „Поличбата“. Сюжетът се развива 25 години след събитията в първия филм, когато Деймиън все още се бори да приеме същността си. Според изпълнителния продуцент Глен Мазара, сериалът ще има и много трилър елементи. „Всеки иска да привлече Деймиън на своя страна или да го елиминира. Има доста силен трилъров аспект, какъвто не съм правил преди и взимам директно от оригиналния филм. Съжалявам за феновете на Сам Нийлс, но няма да взимаме предвид втория и третия филм при развитието на сюжета.“ Феновете на жанра ще забележат доста познати лица сред актьорския състав.

 

Fear the Walking Dead прави дебюта си на 23 август, Doctor Who започва на 19 септември, The Walking Dead – на 11 октомври, а за Damien няма официално обявена дата, но се очаква наесен.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Валентин Стайков

Оооооо цялата лудост събирала се 5 сезона… >:)
Нямам търпение!

Знаех си, че Морган ще се завърне още от самото начало. Много се изкефих предния сезон 🙂

Петър Атанасов

Може и да е защото са му почернили косата, пък и тук не се цупи толкова, колкото в „Мерлин“ 🙂

Петя Ивайлова

Крал Артур е отслабнал – без малко да не го позная! 😀