Трейлъри за Doctor Who, Fringe и Looper

Наближават дългоочакваните премиери на „Доктор кой“, „Експериментът“ и „Убиец във времето“.

Както се вижда от календара ни, „Доктор кой“ се завръща на екран още тази събота! В продължение на 5 седмици ще гледаме последните приключения на Ейми и Рори, след което ще има нова пауза до Коледа, когато ще се запознаем с новата придружителка.

Докато бъдещето на „Доктор кой“ засега е сигурно, един друг сериал навлиза в последната си година. Оливия, Уолтър и Питър от „Експериментът“ ще се озоват в бъдещето, където ще се запознаят с порасналата версия на дъщеря си и ще се борят срещу наблюдателите. Днес е пуснат нов тийзър за първия от последните 13 епизода на 5-годишния култов фаворит.

http://www.youtube.com/watch?v=XIfz_BUXHoY

„Убиец във времето“ пък е филмче, което чакаме с голям интерес от известно време насам. За него е пуснат международен трейлър, в който ясно е обяснено за какво ще става дума и защо точно Джоузеф Гордън-Левит и Брус Уилис се стрелят един друг. Гледалите филма по фестивалите държат да отбележат, че битките и експлозиите в трейлърите не са основата на филма (това е само маркетингов трик, за да се привлече по-широка публика), а напротив – той е една голяма главоблъсканица, но определено добре направена.

Doctor Who се завръща на 1 септември във Великобритания, Fringe – на 28 септември в САЩ, а Looper идва в българските кина на 5 октомври.

Ъпдейт:

Докато се радвахме на клипчетата, от Fox пуснаха ново промо за Fringe. Датата на премиерата приближава, а с нея и материалите от новия сезон:

http://www.youtube.com/watch?v=a5ait7MUjAI

Ето и първите две снимки от първи епизод на пети сезон:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

„А пък за „Доктор Кой“ коментара е излишен – трябва да си мутант за да не те изкефи“
I like the way you think!

Петя Ивайлова
petia84

откакто станаха лоши, Наблюдателите започнаха да ми напомнят за гадовете от „Градът на мрака“ – но авторите на сериала едва ли са се вдъхновявали от там, предполагам, че е само моя асоциация…

Мира
Pepper

Авторите на Fringe си признават, че са силно повлияни от Филип Дик. От неговата книга Adjustment Team идват и идеите за Наблюдателите. Имаше и едно промо където тримата са на върха на ескалатор в нещо като гора – мисля, че беше концепция от творба на Пол. Имаше и серия със заглавие Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?, което си е пряка асоциация с творбата на Филип Дик Do Androids Dream of Electric Sheep? – по нея е направен Blade Runner. Много засечки с различни автори съм забелязвала, но в момента само тези се сещам.

Петя Ивайлова
petia84

Завръщането на есенните сериали – откога чакам!:D Какво ли означава, че Ривър ще промени бъдещето – дали става дума само за нейното бъдеще и няма да умре в Библиотеката, или за всеобщото?

lokster

Fringe наистина надобря в последните сезони! Особено 4 сезон, много ми хареса.
От мистерия си се превърна в абсолютно Sci-Fi. На моменти имам чувството че сценаристите са изчели някой и друг кратък разказ от по-„особените“ писатели фантасти (от сортна Робърт Хайнлайн, Фредерик Пол и т.н.) 🙂
Дано само не го прекратят преждевременно, че нали по едно време му беше спорно бъдещето…

А пък за „Доктор Кой“ коментара е излишен – трябва да си мутант за да не те изкефи 🙂

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Мира
Pepper

ЕТААААААААААААААААААААААААААААААААААААА