1 коментар
tvscifibg

Трейлъри за Future Man, Gotham, Unfortunate Events, Stranger Things

Кадри от алтернативната реалност на Човека в бъдещето, края на Готъм, последните Злополучия и заглавията на следващите Странни неща.

За сериаломаните се събраха цели четири нови рекламки с кадри от предстоящите сезони.

Първият тийзър за Future Man беше забавен, но мъгляв – нахвърляни сцени, които изглеждат готино и забавно, но без особен контекст. От трейлъра очаквахме да внесе малко повече яснота за продължението на сюжета, но всъщност той набляга на същата стратегия. И работи! Джош и войниците от бъдещето за пореден път са се провалили и трябва да си оправят бакиите, за да възстановят историята на времето такава, каквато трябва да бъде. Новата им мисия е в шантава версия на бъдещето, може би дори алтернативна реалност. Премиерата на сезона е 11 януари.

https://www.youtube.com/watch?v=meAKAcYGLog

Gotham изпада в най-мрачния си час, но всяко зло за добро. Докато злодеите вилнеят из града, един емблематичен супергерой се пробужда. Брус Уейн най-накрая ще се превърне в Батман, за да спаси града от превзелите го престъпници. Комисар Гордън пък ще стегне колегите си и ще направи каквото може, за да организира един последен фронт. Премиерата на петия и последен сезон е на 3 януари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

A Series of Unfortunate Events също приключва със следващия си сезон. Децата на семейство Бодолер ще разкрият още няколко последни мистерии (който ще изглеждат като от кино блокбъстър, както винаги). Трейлърът проследява историята на децата дотук и очакващите ги приключения, като най-голямата изненада е запазена за накрая. Целият сезон ще излезе накуп на 1 януари 2019 – като новогодишен подарък за феновете му.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – тийзър за Stranger Things, сезон 3. В него няма кадри от сезона, затова го забутваме тук, вместо в отделна новина, но пък са разкрити заглавията на епизодите, както и че сюжетът ще се развива през 1985 година. Сценаристите обещават нов микс от наистина ужасяващи събития и стоплящи сърцето моменти с трогателните герои. Децата малко по малко растат, но дали помъдряват – предстои да видим. Няма точна премиерна дата, но ще го чакаме по някое време през 2019.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата