Трейлъри за iZombie, Cloak & Dagger, Star Wars Rebels

Подготовка за финала на „Междузвездни войни: Бунтовници“, интересна реклама за „Наметалото и Камата“ и поглед над новия зомби-свят в четвърти сезон на „Аз, зомбито“.

Съвсем скоро ще кажем сбогом на втория анимационен сериал по „Междузвездни войни“. Въпреки че започнаха като детско, на което малцина обръщат внимание, Бунтовниците намериха своето място както в канона на франчайза, така и в сърцата на феновете. Последните епизоди вкараха нова концепция за Силата, около която е изградена вселената и която направлява джедаите – рисков ход с философски привкус, който е доста нетипичен за детско сериалче. Дойде обаче време за финала на историята на Езра и приятелите му и по трейлърите за него личи, че той ще бъде грандиозен и изпълнен открай докрай с драма и… хм, междузвездни войни. 90-минутният последен епизод ще се излъчи в САЩ следващия понеделник, тоест до нас ще стигне във вторник, 6 март.

И докато едно детско свършва, друго започва. Отдавна се говори за новия сериал на Марвел, Cloak & Dagger, в който двама тийнейджъри ще открият своите суперсили – и то такива, които ги свързват по интересен начин, колкото и различни да са самите те. Докато се опознават и учат как да допълват взаимно свръхестествените си страни, Наметалото и Камата ще израснат и ще се влюбят. Телевизия Freeform (ориентирана към тийнейджърите) планираше да прави и още един сериал на Марвел – „Новите воини“, но Дисни решиха да си запазят проекта за стрийминг платформата, която ще бъде пусната през 2019 г. Третият сериал от тази линия, The Runaways, пожъна успех за Hulu и беше подновен за втори сезон. Да видим дали и Cloak & Dagger ще има успеха на останалите Марвелски проекти из телевизиите и платформите. Премиерата му е на 8 юни българско време.

За финал, да заложим на нещо познато и по като за големи хора – iZombie. Четвърти сезон вече започна и епизодите излизат всеки вторник. От CW подкрепят сериала с достатъчно реклами и клипчета, като най-новите са поглед зад кадър на първия епизод и тийзър за следващия. За първата серия Лив се е почерпила с мозъка на спортен фен, а за втория – на богата снобарка.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |